fbpx

LeitnerLeitner

LeitnerLeitner je eno od vodilnih podjetij za davčno svetovanje in revizijo na območju srednje in vzhodne Evrope z več kot 840 sodelavci ter partnerskimi podjetji po celem svetu. LeitnerLeitner je tudi član mreže neodvisnih družb za davčno svetovanje Taxand. 

V Sloveniji nudimo storitve na vseh področjih davčnega prava, računovodstva in obračuna plač. Svetujemo malim in srednje velikim podjetjem, družinskim podjetjem, lokalnim in mednarodnim koncernom, bankam in zavarovalnicam, zasebnikom ter tudi startup podjetjem. 

Kaj pričakujete od novih sodelavcev?

Od novih sodelavcev pričakujemo zaključen študij poslovnih ved ali ekonomije, zaželena usmeritev je s področja računovodstva in revizije. Iščemo osebo, ki ima interes za učenje in je samoiniciativna. Ker komunikacija s strankami poteka večinoma v tujem jeziku, je aktivno znanje angleškega jezika nujen pogoj, medtem ko je znanje nemškega jezika dodatna prednost.

Kaj ponujate novim sodelavcem?

Nudimo pridobivanje poglobljenega znanja in praktičnih izkušenj ob delu z izkušeno ekipo strokovnjakov ter sodelovanje z vodilnimi mednarodnimi in slovenskimi podjetji. Poleg tega zagotavljamo možnost nenehnega izobraževanja ter dinamično delovno okolje v mladem in sproščenem kolektivu, ki omogoča veliko priložnosti za napredovanje.

Prosta delovna mesta

Stopite v kontakt

Spletna stran: www.leitnerleitner.com

E-mail: Ljubljana.office@leitnerleitner.com

Mnenje aktualnih sodelavcev

Kot študentka v podjetju LeitnerLeitner sem pridobila kar precej izkušenj v računovodstvu. Delovno okolje in sodelovanje s kolegi je dinamično, konstruktivno ter raznoliko, kar mi omogoča neprestano učenje in rast. (Eldina Agović, študentka)

V službi uživam zaradi fleksibilnega delovnega časa, mirnega okolja in možnosti napredovanja. Sodelovanje z izkušenimi kolegi mi omogoča pridobivanje koristnega znanja, ki ga lahko povežem s študijsko teorijo. (Tine Blažek, študent)

Bodi prvi obveščen o prostih delih.

Prijavi se na novice!
Povežimo se!