fbpx

Povezovanje, prepletanje, prepoznavnost

Za podjetja

Kaj vse podjetjem ponuja Karierni center Ekonomske fakultete?

 

  • OBJAVA DELOVNIH MEST

Mladi v podjetja pogosto prinašajo svežo energijo in nove ideje, zato se študentsko delo pogosto prevesi tudi v prvo zaposlitev. Na Kariernem centru EF preko naših različnih kanalov delimo letno preko 400 oglasov za delovna mesta – od študentske do redne zaposlitve. Imamo direkten dostop do aktivnih študentov in diplomantov Ekonomske fakultete, UL, pa tudi študentov drugih fakultet po Sloveniji.

Kako poteka?
Vi pripravite oglas, mi pa z objavo in promocijo oglasa za delovno mesto poskrbimo za čim večje število prijav ter za ustrezno izobražen in kvalificiran izbor posameznikov.

Želim objaviti delovno mesto.

  • Karierni sejem DELO MENE IŠČE

Delo mene išče je eden večjih kariernih sejmov za študente, ki ga na Ekonomski fakulteti v Ljubljani organiziramo vsako pomlad. Podjetja imajo odlično priložnost za iskanje mladih talentov in uveljavljane znamke delodajalca med mladimi. Podjetje se predstavi na stojnicah, izpelje ena na ena intervjuje z zainteresiranimi študenti in sodeluje na interaktivnih delavnicah.

VEČ O DELO MENE IŠČE

 

  • IZOBRAŽEVANJA IN DOGODKI

 

  • KARIERNO PARTNERSTVO

Karierno partnerstvo je najvišja oblika strateškega sodelovanja na področju kariernega razvoja študentov Ekonomske fakultete v Ljubljani in iskanja mladih sodelavcev. Karierni center EF je namreč blizu mladim iskalcem dela, razume njihova pričakovanja in tudi razmere na trgu dela, zato vsebino partnerstva prilagodimo vašim specifičnim potrebam in definiranim ciljem.

Trenutno je med našimi Kariernimi partnerji 14 uspešnih slovenskih in mednarodnih podjetij. Partnerstvo vključuje neomejeno objavo delovnih mest, predstavitev podjetja študentom EF, sodelovanje na različnih dogodkih, možnost znamčenja predavalnice na EF, sodelovanje na kariernem sejmu Delo mene išče in še bi lahko naštevali.

Za več informacij nas kontaktirajte na: manca.debeljak@ef.uni-lj.si

 

Karierni partnerji

Bodi prvi obveščen o prostih delih.

Prijavi se na novice!
Povežimo se!