fbpx

Lek d.d.

Lek, član skupine Sandoz, je prva in najstarejša farmacevtska družba v Sloveniji, kjer razvijamo, izdelujemo in tržimo učinkovita, varna ter kakovostna generična in podobna biološka zdravila, namenjena bolnikom po vsem svetu. Pri delu nas vodijo visoki etični standardi, inovativno razmišljanje in prebojni dosežki našega vrhunskega strokovnega osebja. Z več kot 3700 sodelavkami in sodelavci že desetletja dejavno soustvarjamo slovenski, evropski in svetovni razvojno-raziskovalni prostor, gradimo kulturo odprtega dialoga ter ponosno in odgovorno nosimo naziv najuglednejšega delodajalca v Sloveniji.

Kaj pričakujete od novih sodelavcev?

Spoštujemo in spodbujamo kulturno, etnično in spolno raznovrstnost zaposlenih. Ustvarjamo vključujočo kulturo, v kateri so vse razlike spoštovane, vsaka praksa pravična, vsakdo pa se počuti cenjenega. Iščemo sodelavke in sodelavce, ki so pripravljeni na izzive, si želijo novih izkušenj in znanj ter si upajo presegati meje. Izzivi, s katerimi se soočamo kot del globalne družbe, so zagotovo lahko pomemben korak k uspehu.

Kaj ponujate novim sodelavcem?

Zavedamo se, da sta razvoj in napredek mogoča le z motiviranim osebjem, zato si nenehno prizadevamo za izboljšanje delovnega okolja, v katerem lahko zaposleni v celoti izrazijo svoje talente in ustvarjalnost.

Kandidatom tako med drugim ponujamo:

  • delo v globalnem mednarodnem podjetju,
  • prilagodljiv urnik dela, prilagojen tvojim potrebam,
  • možnost dela na daljavo,
  • konkurenčen sistem nagrajevanja (plača, letna uspešnost, regres, božičnica),
  • razširjen program za spodbujanje zdravja na področju fizičnega, duševnega in socialnega počutja, pobuda Polni življenja,
  • zaposlitev v podjetju, ki je že četrto leto zapored prejemnik laskavega naziva najuglednejši delodajalec, ki ga podeljuje zaposlitveni portal MojeDelo.com in je prejemnik tudi certifikata Top Employer 2024.

Prosta delovna mesta

Oglej si jih: Zaposlitev – Lek.

Ne spreglej dogodka ScienceBEAT.

Vrhunski znanstveni in strokovni dogodek, namenjen perspektivnim študentkam in študentom naravoslovnih in poslovnih ved iz Slovenije in tujine. Mladim talentom omogoča vstop v globalno mrežo strokovne odličnosti na področju znanosti in podjetništva.

Kaj moraš še vedeti?

  • Gostil bo 30 udeležencev s celega sveta.
  • Postavili te bomo pred kreativne izzive.
  • Omogočili ti bomo nepozabna doživetja.

Ne odlašaj – prijavi se in postani del edinstvene Lekove dogodivščine. Za več informacij sledi naši spletni strani Lek, član skupine Sandoz.

Kontakt

Spletna stran: https://lek.si/sl/ 

E-naslov: strategic.programs@sandoz.com

Mnenje aktualnih sodelavcev

“Danes je v ospredju hibridni način dela, ki omogoča fleksibilnost ter zagotavljanje prostora za povezovanje ekip, izmenjave idej in osredotočanje na razvoj naprednih rešitev.”

Anja Kovačič Fornazarič, kadrovska partnerica v Leku

“Oblike dela so področje, ki zahtevajo hitro prilagoditev še tako nepričakovanim razmeram. V Leku smo ponosni na našo sposobnost prilagajanja, pri čemer je skrb za zaposlene med glavnimi prioritetami.”

Vita Repnik, kadrovska partnerica za zaposlene

Bodi prvi obveščen o prostih delih.

Prijavi se na novice!
Povežimo se!