fbpx

UniCredit Banka

Skupina UniCredit je enostavna, uspešna, vseevropska komercialna banka, s povsem integriranim poslovanjem s podjetji in investicijskim bančništvom. S svojo obsežno bazo strank omogoča dostop do edinstvene poslovne mreže v zahodni, srednji in vzhodni Evropi. Z lokalnim in mednarodnim znanjem Skupina podpira svoje stranke ter jim zagotavlja dostop do vodilnih bank na svojih 13 ključnih evropskih trgih, z razvejano mednarodno mrežo predstavništev in podružnic pa je strankam UniCredit v pomoč v dodatnih 16 državah po svetu.
UniCredit Banka Slovenija d.d. je na slovenskem trgu prisotna že od leta 1991. V UniCredit Bank verjamemo v bančne storitve, ki so pomembne našim strankam. Skupaj z vsemi svojimi zaposlenimi si prizadevamo početi tisto, kar je pomembno našim strankam, skupnostim in sodelavcem, kar pomeni zagotavljanje resničnih rešitev za resnične potrebe oz. doseganje otipljivih rezultatov.
#dowhatmatters je osrčje tistega, kar smo in kar želimo biti. To je obljuba, ki jo UniCredit Bank daje trenutnim in bodočim zaposlenim.

Kaj pričakujete od novih sodelavcev?

Iščeš delovno okolje, kjer štejeta kreativnost in inovativnost? Kjer štejejo tvoje ideje, sanje in ambicije?

V UniCredit Bank verjamemo, da nam lahko proaktivni, kreativni, visoko izobraženi sodelavci ponudite veliko, prav tako pa tudi mi vam. V svoji sredini si želimo tiste, ki verjamete v timsko delo in čutite odgovornost za ustvarjanje dodane vrednosti za naše stranke in deležnike.

Kaj ponujate novim sodelavcem?

Delo v mednarodni skupini vam prinaša možnost:
– dela v super ekipi, polni raznolikosti in dinamičnosti,
– mednarodnega sodelovanja s sodelavci v skupini UniCredit,
– delovnega okolja, ki vzpodbuja sodelovanje, proaktivnost in podpira znanje,
– uporabe tujih jezikov pri samem delu,
– dela na daljavo (hibridno delo),
– druženja na bančnih, športnih in kulturnih dogodkih (skladno z aktualnimi ukrepi).

Prosta delovna mesta

Prosta delovna mesta objavljamo na spletni strani. Kandidati se lahko prijavijo prek spletnega obrazca znotraj posameznega razpisa.

Stopite v kontakt

Spletna stran: https://www.unicreditbank.si/si/o-nas/kariera/pridruzi-se-unicredit.html#

E-mail: humancapital@unicreditgroup.si 

Bodi prvi obveščen o prostih delih.

Prijavi se na novice!
Povežimo se!