fbpx

Karierna knjižnica

Platforme, organizacije in nasveti za lažji stik s poslovnim svetom

Tech internships & Study abroad

Portal za iskanje pripravništva v tujini na področju tehnologije.

LMIT

Zbrane informacije o izobraževanju, zaposlovanju, prostovoljnem delu, kulturnih, športnih in zabavnih dogodkih ter prireditvah, aktivizmu, zdravju in pomoči v stiski, lokalnih organizacijah ter službah za mlade, o razvoju mladinskega dela, razpisih in natečajih ter evropskih programih za mlade.

Marketing Mentors

18+ mentorjev iz različnih držav in podjetij, ki so specialisti na svojem področju in ponujajo 30-minutni brezplačni pogovor

Next Step Support

NextStepSupport.org sodeluje s številnimi organizacijami in študentom ter nedavnim diplomantom nudi različne karierne storitve in podporo med pandemijo korona virusa.

Karierni centri UL

Stičišče perspektivnih kadrov in dobrih delodajalcev ter prvi vir informacij med mladimi, ki iščejo karierne priložnosti med izobraževanjem in ob vstopu na trg dela.

Linkedin

Linkedin vam pomaga bolje izkoristiti vašo profesionalno mrežo poznanstev ter vam pomaga pri iskanju zaposlitve.

EF Alumni na Linkedinu

LinkedIn Alumni orodje vam omogoča raziskovanje kariernih možnostih in razširitev vašega omrežja poznanstev. Poiščete lahko druge diplomante EF UL in izveste kje in kaj delajo in kakšne kompetence imajo.

Your Europe

Portal nudi informacije o potovanju, študiju, delu in poslovanju v drugih državah EU. Prav tako državljanom in podjetjem omogoča, da zlahka najdejo ustrezne EU in državne predpise ter službe za pomoč.

Kako najti študentsko delo?

Znotraj potke imate nanizane različne aktivnosti, ki vam pomagajo ne glede na to ali ravno vstopate na trg dela ali pa že imate delovne izkušnje.

Mednarodna potka – praksa v tujini

Pot je izobraževalne vrste in je sestavljena iz več ravni - na vsaki morate opraviti določene aktivnosti, da boste na koncu pridobili potrebna znanja, ki vam bodo olajšala pot do prakse v tujini.

POPR

Portal osebnega in profesionalnega razvoja, ki ponuja različne karierne dogodke, iskanje prostih delovnih mest, individualno svetovanje in informacije o potencialnih delodajalcih.

Tutorstvo

Tutorji (SEBuddyji) so prostovoljci, ki pomagajo študentom pri prehodu iz prejšnje šole, uvajanju, razumevanju in osvajanju študijske snovi.

EUTOPIA – Študentski karierni ambasador

Izbrana skupina študentov, ki organizira različne karierne dejavnosti ter pomaga vrstnikom pri iskanju dela doma ali v tujini.

EUTOPIA za študente

Soustvarjaj EUTOPIA izobraževalni model, sodeluj v obštudijskih aktivnostih, pridobi nove veščine in kompetence.

Erasmus Intern

Portal, katerega cilj je združiti ponudnike praks in študente, ki iščejo priložnost za prakso v tujini.

HigherED

Platforma, ki povezuje študente, fakultete in podjetja po vsem svetu. Ogledate si lahko zaposlitvene možnosti in pripravništva v mednarodnem okolju.

GoinGlobal

Odličen vir informacij za študente, ki načrtujete mobilnost v tujino. 

Linkedin

Linkedin vam pomaga bolje izkoristiti vašo profesionalno mrežo poznanstev ter vam pomaga pri iskanju zaposlitve.

Karierni centri UL

Stičišče perspektivnih kadrov in dobrih delodajalcev ter prvi vir informacij med mladimi, ki iščejo karierne priložnosti med izobraževanjem in ob vstopu na trg dela.

Poveži se z Alumni EF

Alumni združuje vse diplomante Ekonomske fakultete, da tudi po koncu študija ohranjajo stike in nadgrajujejo svoje znanje in karierne poti.

5 nasvetov za pripravo na karierni sejem

DMI ONLINE WEEK je zaposlitveni sejem, kjer pa se ne predstavljajo le podjetja, temveč tudi vi, študentje sami.

Bodi prvi obveščen o prostih delih.

Prijavi se na novice!
Povežimo se!