fbpx

TIKTALK – EPIZODA #1: THE TIME IS NOW

Ste vedeli, da ima TikTok več kot 1,1 milijarde aktivnih uporabnikov? Na voljo je v več kot 154 državah v 75 različnih jezikih, uporabniki na njem v povprečju preživijo kar 52 minut na dan. Kljub temu, da je trenutno najbolj priljubljeno omrežje pri najstnikih, pa sunkovito raste tudi število starejših uporabnikov – več kot 45% aktivnih uporabnikov spada v starostno skupino 20-39 let.

DD Studios in beglobal agency v sodelovanju z ALUMNI Ekonomske fakultete predstavljata TikTalk, serijo dogodkov, skozi katere se bom poglobili v trenutno najbolj popularno in najhitrejše rastoče družbeno omrežje TikTok. Z nami bodo znanje delili različni strokovnjaki, ki se s TikTokom srečujejo na dnevni ravni.

V prvem delu premierne epizode bosta najboljše prakse predstavila Domen Rozman, direktor agencije DD studios in Manca Šalehar, vodja marketinga pri trenutno najpopularnejšem dostavljalcu Wolt Slovenija. Na prvi okrogli mizi bomo gostili različne upravljalce blagovnih znamk, ki so že vešči komuniciranja na TikTou. V drugem delu bosta z vami eskluzivne informacije o prihodu oglaševanja v Slovenijo z vami delila Jure Banič, direktor HTTPOOL Slovenija in Aljaž Peklaj, partner v agenciji beglobal, na drugi okrogli mizi pa bomo govorili o izzivih in priložnostih oglaševanja na tej izredno popularni platformi.

 

Kdaj? 2. decembra 2021,  16.00 do 20.00

Kje? V Veliki dvorani na Ekonomski fakulteti

Dogodek je brezplačen!

PRIJAVA>>>

Ostani v stiku s fakulteto tudi po študiju.

Pridruži se Alumni EF.
Povežimo se!