fbpx

Telekom Slovenije

Telekom Slovenije s ponudbo najsodobnejših IKT-storitev in rešitev povezuje svoje uporabnike ter jim poenostavlja življenja. Kot vodilni slovenski ponudnik najsodobnejših komunikacijskih rešitev nenehno skrbi za razvoj ter uvaja nove inovativne tehnologije, tako da uporabnikom zagotavlja vrhunsko omrežje, najsodobnejše storitve in odlično uporabniško izkušnjo.

Kaj pričakujete od novih sodelavcev?

Pomembno nam je odlično strokovno znanje, pričakujemo pa tudi strast, željo po strokovnem in osebnem razvoju ter ljubezen do tehnologije nasploh. Naši sodelavci postanejo tisti, ki nas prepričajo s svojo odprtostjo, kreativnostjo, tržno usmerjenostjo ter predvsem željo po novih izzivih, ki si jih želijo uresničiti pri nas.

Kaj ponujate novim sodelavcem?

Sodelavkam in sodelavcem ponujamo mnogo priložnosti za strokovni in osebni razvoj, ob hitrem tempu pa skrbimo tudi za to, da lahko uspešno usklajujemo družinsko in poklicno življenje. Vzpostavljen imamo sistem, v katerega smo združili vse oblike mentorstva, coaching, e-izobraževanje in interni prenos znanja. Poleg navedenega zaposleni na Telekomu Slovenije dobijo tudi različne ugodnosti (dodatek na delovno dobo, regres višji od povprečja v Republiki Sloveniji, božičnico ter možnost 13. plače, službeni mobitel in paket, premijo dodatnega prostovoljnega pokojninskega zavarovanja, finančne in nefinančne nagrade ter še mnogo več).

Prosta delovna mesta

Vsa prosta delovna mesta lahko najdete na ts.si/kariera. Na strani lahko najdete tudi vse priložnosti za študente, kot so prakse, štipendije in študentsko delo.

Stopite v kontakt

Urška Levac Hartman (urska.levachartman@telekom.si)

 

Bodi prvi obveščen o prostih delih.

Prijavi se na novice!
Povežimo se!