fbpx

SKB

O PODJETJU

Skupino SKB sestavljajo SKB banka in njeni hčerinski družbi SKB Leasing in SKB Leasing Select. V Skupini SKB več kot 900 zaposlenih opravlja bančne storitve in storitve lizinga za več kot 200.000 strank na slovenskem trgu. 

SKB banka je del madžarske Skupine OTP, ki nam kot strateška lastnica z dolgoročno vizijo razvoja omogoča uspešno spopadanje z novimi izzivi in priložnostmi na trgu. Pridružite se nam in sodelujte pri razvoju banke prihodnosti!

KAJ PRIČAKUJETE OD NOVIH SODELAVCEV?

Zavedamo se, da smo dobri le toliko, kolikor so dobri tisti, ki z nami soustvarjajo zgodbo o SKB. 

V SKB banki zaposlujemo strokovnjake z različnimi znanji in izkušnjami. Banka ni le bančno okence in prodajalec kredita, banko gradijo finančni strokovnjaki, IT strokovnjaki, razvijalci, programerji, oblikovalci uporabniške izkušnje, analitiki, strokovnjaki za ravnanje s podatki, marketingaši, in še in še bi lahko naštevali. 

Ponujamo stabilno in spodbudno delovno okolje v ekipi z odličnimi odnosi. Pri nas se boste lahko razvijali in rasli ter imeli možnost horizontalnega ali hierarhičnega napredovanja.

Z veseljem vas sprejmemo, ker ste pri svojem delu samostojni, komunikativni, natančni, samoiniciativni in imate dobre organizacijske sposobnosti. Od novih sodelavcev pričakujemo željo po osvajanju novih znanj, željo po sodelovanju in povezovanju ter sprejemanju odgovornosti do naših strank, podjetja, sodelavcev, družbe in okolja.

KAJ PONUJATE NOVIM SODELAVCEM?

Odpiramo priložnosti – podpiramo trajnost

SKB banka ponuja varno in stabilno zaposlitev

V SKB banki lahko razvijate svoj osebni potencial z dodatnimi izobraževanji in usposabljanje. Osebna uspešnost je nagrajena z obdobnimi nagradami in stimulacijami. 

Zaposlitev v SKB banki ponuja nove izzive, saj je banka razvojno naravnana in izvaja številne inovativne in razvojne projekte s sodobnim načinom dela in pristopi. 

Zaposleni v SKB banki dosegajo ravnovesje med zasebnim in službenim življenjem, kar omogoča premični delovni čas in možnost dela od doma.

Skrbimo za povezanost med zaposlenimi z organizacijo internih dogodkov in srečanj. Aktivno spodbujamo zdravje in dobro počutje na delovnem mestu s telesno dejavnostjo. 

Smo družbeno in okoljsko odgovorni. Podpiramo trajnostno naravnanost ter pravično in etično družbo. S sponzorstvi prispevamo k razvoju slovenskega športa, kulture in narave ter sodelujemo pri dobrodelnih projektih.

PROSTA DELOVNA MESTA

Prosta delovna mesta si lahko ogledate na spletni strani https://www.skb.si/sl/o-skb/zaposlitev

STOPITE V KONTAKT

Spletna stran: https://www.skb.si/

Mail: cloveski.viri@skb.si

 

Bodi prvi obveščen o prostih delih.

Prijavi se na novice!
Povežimo se!