fbpx

Replika PRO

Smo eno najuspešnejših podjetij za pridobivanje alternativnih virov financiranja za zagon, razvoj in implementacijo projektov. Smo podjetje z najvišjo dodano vrednostjo na zaposlenega v panogi. V iztekajoči se perspektivi smo za naše naročnike pridobili preko 40 MIO nepovratnih sredstev. Sodelujemo s preko 400 naročniki.

Zaupajo nam:

  • vodilni raziskovalni inštituti,
  • mala in srednja visokotehnološka podjetja s področja IKT,
  • organizacije delujoče na področju socialnega podjetništva,
  • družbe, ki želijo z inovativnimi metodami in modernimi usposabljanji spodbuditi razvoj svojih kadrov.

Skupaj z naročniki pripravljamo in izdelujemo projekte, ki so sofinancirani iz EU in slovenskih skladov. Postopek pridobivanja evropskih sredstev poenostavimo in, kar je najpomembnejše, poskrbimo, da obsežne priprave prinesejo uspešne rezultate. Naša inovativnost, odličnost v projektnem vodenju, razumevanje programskih ciljev EU in prepoznavanje tržnih in poslovnih priložnosti se odražajo v naši uspešnosti pri pridobivanju nepovratnih sredstev za naročnike.

Replika PRO, idejni inženiring, projekti, raziskave in optimizacija, d.o.o. je del Skupine Replika, ki jo sestavljajo še podjetja Replika Invest, znanje za investicije, d.o.o., Replika, napredne rešitve, d.o.o. in Replikateh, napredne tehnologije d.o.o.

Repliko PRO gradijo in predstavljajo ljudje z imeni in življenjskimi zgodbami.  Delovno okolje Replike PRO je dinamično, s predanimi zaposlenimi, ki omogoča stalno pridobivanje novega znanja. Ekipo zaznamuje najvišja stopnja izobrazbe ekipe v panogi, največja dodana vrednost na zaposlenega v panogi, specialisti za projektno načrtovanje, 15-letne izkušnje na področju projektnega vodenja, 80 zunanjih uveljavljenih izvajalcev usposabljanj in digitalnih storitev.

Naše delo je izjemno raznoliko, saj pokrivamo najrazličnejša tehnološka področja projektov. Razvijamo ideje in iščemo kreativne rešitve za zanimive izzive s področja trženja, poslovnih strategij in inoviranja. Smo specialisti za projektni inženiring in razvijamo projekte vse do izvedbe, nato pa sodelujemo tudi pri njihovi izvedbi. Naši zaposleni se skozi delo naučijo finančnega in časovnega načrtovanja, projektnega vodenja, dela z številnimi digitalnimi orodji, predvsem pa nenehnega reševanja zahtevnih problemov. Kakorkoli se zdi administrativno delo dolgočasno je pri nas le-to kompleksno, vsakič popolnoma drugačno, zaradi naročnika in vsebine, ter zahteva nenehno učenje in prilagajanje. Dodatno motivacijo nam dajejo motivirani sodelavci, fleksibilen delovnik in sproščeno vzdušje.

Stopite v kontakt

Spletna stran

 

Bodi prvi obveščen o prostih delih.

Prijavi se na novice!
Povežimo se!