fbpx

PricewaterhouseCoopers

PricewaterhouseCoopers je mreža podjetij, ki združuje več kot 296.000 ljudi v 156 državah po vsem svetu, predanih zagotavljanju kakovostnih in profesionalnih storitev na področju revizije, davčnega, pravnega in poslovnega svetovanja. V Sloveniji imamo trenutno 101 zaposlenega, naša ekipa je uigrana, visoko motivirana in izkušena, tehnološko napredna ter predana svojemu poslanstvu.

Kaj pričakujete od novih sodelavcev?


V PwC zaposlujemo mlade z visokim potencialom, z znanjem in s strastnim zanimanjem za ekonomijo. Iščemo inovativne sodelavce z nekonvencionalnimi idejami in z visokimi zmožnostmi analitičnega razmišljanja ter z odličnimi komunikacijskimi sposobnostmi tudi v angleškem jeziku. V svoje vrste vabimo sodelavce, ki si želijo aktivnega sodelovanja v timu in so pripravljeni na stalen karierni in osebnostni razvoj.

Kaj ponujate novim sodelavcem?

Novim mladim sodelavcem ponujamo delo pri projektih, kjer bodo sodelovali z najuglednejšimi in največjimi slovenskimi ter tujimi podjetji. Zagotavljamo jim eksponentno krivuljo učenja v globalnem podjetju z mnogimi izzivi in priložnostmi. Njihov talent razvijamo s konstantnim mentorstvom in s široko paleto možnosti ter virov učenja s pomočjo tehnologije. Omogočamo jim pridobivanje mednarodnih strokovnih certifikatov in možnost dela v drugih PwC-jevih pisarnah v tujini.

Prosta delovna mesta

– Začetnik v finančnem svetovanju
– Začetnik v reviziji
– Začetnik v IT reviziji
– Svetovalec v računovodskem svetovanju

Stopite v kontakt

Spletna stran: https://www.pwc.com/si/sl.html

E-mail: si_info@pwc.com

Bodi prvi obveščen o prostih delih.

Prijavi se na novice!
Povežimo se!