fbpx

S podjetjem Deloitte

Priprava na hitre zmenke

KDAJ

23.03.2023

KJE

Online

Iščeš študentsko delo ali prvo redno zaposlitev? Si pošiljal/-a prijave, pa nisi dobil/-a odgovora?
Veš, da imaš na kariernem sejmu Delo mene išče možnost izkoristiti hitre zmenke, kjer se lahko v 10 minutah predstaviš slovenskim in mednarodnim podjetjem? Ne iščeš službe, ampak še vedno si želiš izvedeti tips in tricks, ki ti na razgovoru lahko prinesejo prednost?

Potem imamo zate idealno rešitev!

Pridruži se nam na enournem webinarju, kjer bomo z Damjano Spruk iz podjetja Deloitte govorili o tem, kako se pripraviti na hitre zmenke in razgovor za delo.

KDAJ? Četrtek, 23. marec 2023, 16.00

KJE? Online

Izbirni postopki so v podjetjih in v industrijah različni, lahko vsebujejo različne elemente in trajajo različno dolgo. Kandidati se lahko v celotnem postopku izbire srečajo z različnimi preizkusi in se predstavljajo posameznim oz. večim sodelavcem iz izbranih podjetij. Tokrat se bomo posvetili razgovorom. Govorili bomo o različnih vrstah zaposlitvenih intervjujev, od hitrih zmenkov, video intervjujev do skupinskih intervjujev. Pogledali bomo, kaj so značilnosti posameznih, namen le-teh in kako se nanje pripraviti.

Naredi prvi korak na svoji karierni poti in se nam pridruži na delavnici, ki poteka kot priprava na karierni sejem Delo mene išče!

Predavateljica

Damjana Spruk

Vodja kadrovske službe v podjetju Deloitte Slovenia

Damjana Spruk

Na področju talentov deluje že celotno svojo kariero, saj ji to raznovrstno in dinamično delo z ljudmi prinaša veliko zadovoljstva. Pri svojem delu v zadnjih letih srečuje veliko iskalcev prve zaposlitve, zato dobro pozna različne težave in zagate mladih kandidatov.

Partner delavnice

Prijava

Udeležba je brezplačna!

Strinjam se s splošnimi pogoji in pogoji varovanja osebnih podatkov.

PRIJAVI SE

Bodi prvi obveščen o prostih delih.

Prijavi se na novice!
Povežimo se!