fbpx

Porsche

Skupina Porsche v Sloveniji deluje pod okriljem globalnega koncerna Porsche Holding, ki je od marca 2011 v 100 % lasti koncerna Volkswagen AG in je največji evropski trgovec z avtomobili.

Porsche Holding zastopa blagovne znamke skupine Volkswagen kot uvoznik (veleprodaja), preko svojih trgovcev (maloprodaja) in v poprodajnih storitvah. Zajema celoten spekter avtomobilske trgovine, od distribucije rezervnih delov do storitev financiranja avtomobilov (fi nančne storitve) in razvoja svojega informacijskega sistema (IT).

Podjetje Porsche Slovenija je uvoznik in zastopnik za vozila Volkswagen, Škoda, Audi, SEAT, CUPRA in Volkswagen gospodarska vozila, ki jih prodajamo v dobro razvejani lastni prodajni mreži. Najnovejša znamka MOON dopolnjuje našo ponudbo s polnilnimi postajami, hranilniki električne energije in sončnimi elektrarnami. Strankam tako nudimo celovit ekosistem električne mobilnosti.

Skupina Porsche Finance Group Slovenia zagotavlja vse storitve v zvezi z vozili, od financiranja (finančni leasing, operativni leasing, kredit), zavarovanja, vzdrževanja ter upravljanja voznega parka. Razvijamo pa se tudi v smeri novih mobilnosti, kot so carsharing, dolgoročni najem vozil, ipd.). Naš cilj je omogočiti strankam vožnjo kar najbolj udobno in gospodarno.

Kaj pričakujete od novih sodelavcev?

Od novih sodelavcev pričakujemo, da so vedoželjni, da jih zanimajo nove tehnologije in svet avtomobilizma (odvisno sicer od delovnega mesta), da razmišljajo izven okvirjev, so timski igralci, avtentični in proaktivni.

Kaj ponujate novim sodelavcem?

  • delo v prijetnem, urejenem, družini prijaznem okolju
  • skrb za zdravje in dobro počutje zaposlenih
  • fleksibilni delovni čas
  • možnost dela od doma
  • mednarodno delovno okolje
  • možnost osebnega in strokovnega razvoja
  • izobraževanja v Sloveniji in tujini

Prosta delovna mesta

študentsko delo kot Administrator

Stopite v kontakt

Porsche Finance Group Slovenia

Spletna stran: https://www.porscheleasing.si/

Mail: maja.kolosa@porsche.si

Kontaktna oseba: Maja Kološa

Porsche Slovenija

Spletna stran: https://www.youtube.com/watch?v=3RhL_ktsWws&t=2s

Mail: ursa.petric@porsche.si

Kontaktna oseba: Urša Petrič

Bodi prvi obveščen o prostih delih.

Prijavi se na novice!
Povežimo se!