fbpx

POP AKADEMIJA 2022

Od nekdaj želiš spoznati poklic novinarja od blizu? Te zanima raziskovanje in odkrivanje aktualnih zgodb? Želiš spoznati, kako poteka terensko delo in kako gledalkam ter gledalcem predstaviti velike zgodbe našega vsakdana?

POP AKADEMIJA ti omogoča, da dobiš neposreden vpogled v svet medijev in spoznaš delo novinarja od blizu v teoriji in praksi. Priznane voditeljice in voditelji informativnih oddaj, uredniki, novinarke in novinarji, bodo postali tvoji mentorji. Predali ti bodo svoja dolgoletna znanja in bogate izkušnje ter razkrili vse skrivnosti poklica, ki nikoli ne spi.

Po končanem izobraževanju boš:

– pridobil/a vpogled v svet novinarstva in medijev,

– spoznal/a vrhunske strokovnjake s področja novinarstva,

– svoje znanje nadgradil/a s teorijo in prakso,

– usvojil/a tehnike dela z viri in preverjanja dejstev,

– izkusil/a kako poteka delo v eni izmed redakcij,

– znal/a sam/a pripraviti prispevek,

– pridobil/a nove veze in poznanstva in

– spoznal/a podjetje ter raziskal/a karierne priložnosti.

POP AKADEMIJA se prične predvidoma aprila 2022.

PRIJAVE

Če si med tistimi študentkami in študenti, ki se spogledujejo s prvo zaposlitvijo, imaš strast do novinarstva in si želiš pridobiti teoretična znanja ter praktične izkušnje, oddaj prijavo in usvoji novinarska znanja. Med vsemi prijavljenimi bodo izbrali skupino kandidatov, ki bodo prejeli to enkratno priložnost za brezplačno udeležbo na POP AKADEMIJI.

Prijave sprejemajo preko e-pošte: eva.klancar@pop-tv.si. Pošlji svojo predstavitev (življenjepis) in kratko motivacijsko pismo s pojasnilom, zakaj se želiš udeležiti POP AKADEMIJE.

Prijave zbirajo do 28. 2. 2022.

Bodi prvi obveščen o prostih delih.

Prijavi se na novice!
Povežimo se!