fbpx

Poletna šola Inštituta Evropske investicijske banke (EIB)

Poletna šola Inštituta Evropske investicijske banke (EIB) se letos ponovno vrača v živo! Magistrski študenti, vljudno vabljeni k prijavi. Sodelovali boste na predavanjih, skupinskih razpravah skozi praktične primere, kjer boste pridobili poglobljeno razumevanje poslanstva in vpliva skupine EIB ter kako odgovoriti na trenutne izzive EU in zunaj nje. Predavali bodo zaposleni v skupini EIB, ki se vsakodnevno ukvarjajo z operativnimi, finančnimi, političnimi, kreditnimi, pravnimi in tehničnimi izzivi.

Poletna šola traja 10 dni, maksimalno število vabljenih študenotv je 70, med katerimi so 3 prosta mesta za magistrske študente Ekonomske fakultete. Poleg akademskega programa boste sodelovali tudi v družabnem delu programa, katerega cilj je spodbujanje vzajemnega učenja in trajnostnih socialnih omrežij med podobno mislečimi posamezniki. Akademski del urnika vključuje približno 4-5 ur na dan. Program se zaključi s praznično večerjo in praznovanjem v enem od luksemburških gradov ter (po želji) srečanjem alumnov čez vikend.

Več o programu tukaj. 

Prijavite se najkasneje do 12. aprila 2022 na naslov sandra.damijan@ef.uni-lj.si. V prijavi pošljite svoj CV in kratko mjotivacijsko pismo, v katerem odgovorite na vprašanja zakaj se prijavljajte/kaj pričakujete/kako boste izkoristili pridobljeno znanje/mrežo.

V sredo, 13. aprila 2022, boste imeli prijavljeni zoom srečanje s predstavniki EIB, kjer boste dobili dodatne podrobnosti glede EIB poletne šole. Po informativnem srečanju, bomo opravili razgovore z vami in izbrali naprimernejše kandidate za letošnjo EIB poletno šolo.

Pohitite s prijavami in srečno!

Bodi prvi obveščen o prostih delih.

Prijavi se na novice!
Povežimo se!