fbpx

Orbico

Orbico v Sloveniji je del Orbico Skupine, vodilnega evropskega distributerja blagovnih znamk s področja široke potrošnje in kozmetike. V Sloveniji smo prisotni že več kot 30 let. Našim poslovnim partnerjem, proizvajalcem izdelkov uveljavljenih blagovnih znamk in kupcem na slovenskem trgu nudimo najboljše storitve v logistiki, prodaji in marketingu. Stalni razvoj in odličnost lahko dosežemo samo s kompetentno in zavzeto ekipo. Zato se v podjetju stalno izobražujemo in ustvarjamo prijetno delovno okolje, ki našim zaposlenim omogoča dosegati najboljše rezultate.

Kaj pričakujete od novih sodelavcev?

Od novih sodelavcev pričakujemo odgovoren pristop, ideje, zavzetost za delo, željo po učenju in skladnost z našimi vrednotami. In seveda, da lahko čas za delo uskladijo z obveznostmi študija. Študenti skozi čas sprejemajo vedno bolj odgovorna dela in zadolžitve in če se pri tem izkažejo ter ugotovijo da jih to delo veseli, se kasneje običajno pri nas tudi zaposlijo.

Kaj ponujate novim sodelavcem?

V Orbicu z mentorstvom ne le skrbimo za prenos znanja, izkušenj in najboljših praks na nove sodelavce, pač pa proaktivno razvijamo mlade talente.

Trudimo se razumeti nove sodelavce in njihove karierne cilje, ki jih v največji možni meri uskladimo z organizacijskimi cilji. Zaposlenim pomagamo pridobiti nova znanja in veščine.

Od 1. dne zaposlitve spodbujamo prenos znanja na delovnem mestu  od direktno nadrejenih, preko mentorjev  ter ostalih sodelavcev. Če opazimo, da nekdo potrebuje pomoč pri svojem delu, mu pri tem tudi z veseljem pomagamo.

Prosta delovna mesta

Prosta delovna mesta oglašujemo na različnih portalih, tudi preko EF. Prijaviš se lahko tako, nam nam pošlješ tvojo predstavitev na mail zaposlitev.si@orbico.com. Izbrane kandidate povabimo na razgovor, kjer se pogovorimo o pričakovanjih in se bolje spoznamo.

Stopite v kontakt

Spletna stran

Mail: zaposlitev.si@orbico.com

Bodi prvi obveščen o prostih delih.

Prijavi se na novice!
Povežimo se!