fbpx

Orbico

Orbico v Sloveniji je del Orbico Skupine, vodilnega evropskega distributerja blagovnih znamk s področja široke potrošnje in kozmetike. V Sloveniji smo prisotni že več kot 30 let. Našim cenjenim principalom, proizvajalcem izdelkov uveljavljenih blagovnih znamk, nudimo najboljšo storitev v prodaji, marketingu in logistiki. Stremimo k odličnosti in nenehno izpopolnjujemo svoje znanje. Zaposlenim zagotavljamo delovno okolje, v katerem se lahko razvijajo in dosegajo izjemne rezultate.

Kaj pričakujete od novih sodelavcev?

Od novih sodelavcev pričakujemo prevzemanje odgovornosti, ideje, zavzetost za delo, željo po učenju in vedenje skladno z našimi vrednotami. In seveda, da lahko čas za delo uskladijo s študijem.

Kaj ponujate novim sodelavcem?

V podjetju vlagamo v učenje in razvoj. Skrbimo za dobro počutje zaposlenih, ker nam je to pomembno. Odnosi so pri nas dvosmerna cesta, prijetno klimo med sodelavci gradijo vrednote, ki so temelj našega podjetja. Omogočamo gibljiv delovni čas in občasno delo od doma. Skozi projekt Healthy Orbico organiziramo različne športne dejavnosti in sproščena druženja med in izven delovnega časa.

Prosta delovna mesta

– Asistent v prodaji
– Asistent v računovodstvu

Stopite v kontakt

Spletna stran: www.orbico.si

E-mail: zaposlitev.si@orbico.com

Bodi prvi obveščen o prostih delih.

Prijavi se na novice!
Povežimo se!