fbpx

Začetni tečaj programiranja za ženske

Od študentke do programerke

KDAJ

18.10.2023

KJE

P-108, Ekonomska fakulteta

Si želiš izvedeti več o programiranju? Ne veš, kje začeti? Veš, kaj pomeni Phyton in si ga želiš bolje spoznati? Se zavedaš, kakšno prednost ti lahko na karierni poti prinese znanje programiranja? 

Potem se nam pridruži na začetnem tečaju programiranja za ženske, kjer nam bo Tajda Bogovič, nominiranka za Inženirko leta 2022, pomagala narediti prve korake v svet programiranja.

 

KDAJ? sreda, 18. oktober 2023, 16.00 do 17.30

KJE? P-108, Ekonomska fakulteta

 

Tečaj programiranja je odlična izhodiščna točka za vse, ki si želijo raziskati “svet programiranja in umetne inteligence”. Zajema učenje osnovnih konceptov programiranja v programskem jeziku Python ter razlago umetne inteligence na preprost in enostavnejši način ter njeno uporabo na praktičnih primerih.

Predavateljica

Tajda Bogovič

Razvijalka programske opreme

Tajda Bogovič

Je razvijalka programske opreme v podjetju MESI d. o. o., kjer se ukvarja z razvojem medicinske opreme in pomaga pri uresničevanju transformiranja zdravstva s konceptom medicinske diagnostike. Delo nekako sovpada tudi z njenim raziskovanjem, kjer v okviru doktorskega študija s pomočjo strojnega učenja rešuje probleme v medicini. Kot predsednica slovenske sekcije IEEE Women in Engineering in nominiranka za Inženirko leta 2022 vidi inženirstvo kot poslanstvo in skrb za promocijo tehničnih poklicev med ženskami.

Prijava

ŠTEVILO PROSTIH MEST JE ZAPOLNJENO!

Odprta je čakalna lista. Če bi se želela prijaviti, nam pošlji podatke (ime, priimek, e-mail in telefonsko številko) na kariernicenter@ef.uni-lj.si.

Udeležba na tečaju je brezplačna.

Število mest je omejeno na 20 tečajnic.

Strinjam se s splošnimi pogoji in pogoji varovanja osebnih podatkov.

Bodi prvi obveščen o prostih delih.

Prijavi se na novice!
Povežimo se!