fbpx

Začetni tečaj spletnega programiranja

Od študenta do programerja

KDAJ

27.02.2024

KJE

P-119, Ekonomska fakulteta

Si želiš izvedeti več o programiranju? Ne veš, kje začeti? Veš, kaj pomeni Phyton in si ga želiš bolje spoznati? Se zavedaš, kakšno prednost ti lahko na karierni poti prinese znanje programiranja? 

Potem se nam pridruži na začetnem tečaju spletnega programiranja, kjer nam bo Tajda Bogovič, nominiranka za Inženirko leta 2022, pomagala narediti prve korake v svet programiranja.

 

KDAJ? torek, 27. februar 2024, 16.00 do 17.30

KJE? P-119, Ekonomska fakulteta

 

Delavnica bo zajemala osnovno razumevanje konceptov spletnega programiranja. Udeleženci se boste naučili strukturiranja spletnih vsebin s HTML, oblikovanja s CSS ter dodajanja interaktivnosti s pomočjo JavaScripta. Skozi praktične primere boste oblikovali in ustvarili osnovne gradnike spletne strani. Pridobljeno znanje pa bo tudi dobra osnova za nadaljnje raziskovanje in napredovanje v svetu spletnega programiranja.

Predavateljica

Tajda Bogovič

Razvijalka programske opreme

Tajda Bogovič

Je razvijalka programske opreme v podjetju MESI d. o. o., kjer se ukvarja z razvojem medicinske opreme in pomaga pri uresničevanju transformiranja zdravstva s konceptom medicinske diagnostike. Delo nekako sovpada tudi z njenim raziskovanjem, kjer v okviru doktorskega študija s pomočjo strojnega učenja rešuje probleme v medicini. Kot predsednica slovenske sekcije IEEE Women in Engineering in nominiranka za Inženirko leta 2022 vidi inženirstvo kot poslanstvo in skrb za promocijo tehničnih poklicev med ženskami.

Prijava

Število mest je omejeno na 25 tečajnikov.

Udeležba na tečaju je brezplačna.

    PRIJAVNICA


    Strinjam se s splošnimi pogoji in pogoji varovanja osebnih podatkov.

    Bodi prvi obveščen o prostih delih.

    Prijavi se na novice!
    Povežimo se!