fbpx

Novo Nordisk

O podjetju

Smo globalno farmacevtsko podjetje, ustanovljeno leta 1923, ki ima sedež na Danskem. Naš namen je spodbujanje sprememb za premagovanje sladkorne bolezni in drugih resnih kroničnih bolezni, kot so debelost ter redke krvne in endokrine bolezni. Smo dinamično podjetje v še bolj dinamični industriji, zato nenehno izboljšujemo načine dela, da bi izboljšali življenje bolnikov, za katere se trudimo, ter iščemo inovativne rešitve, ki ustrezajo temu, kako želijo ljudje živeti.

Kaj pričakujete od novih sodelavcev?

Vedno iščemo nadarjene in strastne posameznike z željo po učenju.

Pričakujemo vedoželnost in proaktivnost. 

Kaj ponujate novim sodelavcem?

Zaposlitev v podjetju Novo Nordisk je priložnost, da izboljšate življenja milijonov ljudi, ki živijo z resno kronično boleznijo. Nenehno delamo na tem, da v ljudeh spodbudimo najboljše, zato ponujamo priložnosti za njihov razvoj in ustvarjamo okolje, ki spodbuja mobilnost znotraj podjetja. Ob tem želimo zagotoviti, da lahko vsak zaposleni najde ravnotežje med delom in zasebnim življenjem, ki podpira njegove trenutne prioritete in nadaljnje korake.

Kontakt

info@novonordisk.si 

Izkušnja aktualnih sodelavcev

Všeč mi je, ker sem pri delu lahko kreativna, stvari lahko delam po svoje in me ni strah, da bom kaj naredila narobe.

Ne glede na pozicijo, ki jo opravljaš, tvoje mnenje šteje.

Vsak dan prinese kaj novega, zagotovo nam nikoli ni dolgčas. Všeč mi je medsebojno sodelovanje oddelkov in dobri odnosi.

Delati v Novo Nordisku zame pomeni delo v pozitivnem okolju; delo, ki prinaša smisel, rezultate in dobre odnose.

Meni je delati v NN super, ker za svoje delo prejmem feedback, kar mi omogoča razvoj, ker se z ekipo dobro razumemo tako v službenem kot tudi privatnem okolju, ker si med seboj pomagamo, nesebično delimo znanje in se podpiramo.

Biti del skupnosti Novo Nordisk je Odlično, ker nam je omogočeno da lahko delamo z občutkom ponosa.

Delo v Novo Nordisku je TOP saj mi v enkratni ekipi sodelavcev vsakodnevno ponuja priložnost za profesionalno in tudi osebno rast. 

Bodi prvi obveščen o prostih delih.

Prijavi se na novice!
Povežimo se!