fbpx

Novice

Dogodki, izobraževanja, natečaji in izzivi za karierni razvoj

Poletna šola Inštituta Evropske investicijske banke (EIB)

Poletna šola Inštituta Evropske investicijske banke (EIB) se letos ponovno vrača v živo!

Izvedi več
Travel Different for Future | Mladinski mednarodni projekt

Si star/-a med 18 in 28 let? Rad/-a potuješ? Ti je mar za varstvo okolja in družbeno pravičnost?

Izvedi več
Fotografski natečaj “Ujet v času”

Ob letošnjem svetovnem dnevu ozaveščanja o samopoškodovanju so se v Društvu študentov medicine Slovenije odločili razpisati fotografski natečaj z naslovom UJET V ČASU, s katerim vabijo mlade, da ustvarijo fotografsko delo, ki ponazarja njihovo izkušnjo s samopoškodovanjem ali doživljanje izkušnje bližnjega.

Izvedi več
EUTOPIA Teamwork 2022 | Spletna mednarodna poletna praksa

EUTOPIA TeamWork 2022 združuje multidisciplinarno in multiuniverzitetno ekipo do 8 študentov z univerz Zveze EUTOPIA, ki štiri tedne poleti opravljajo plačano poletno prakso s krajšim delovnim časom na projektu organizacije.

Izvedi več
Živa knjižnica – ne sodi knjige po platnicah!

Ob letošnjem svetovnem tednu osveščanja o motnjah hranjenja Društvo študentov medicine Slovenije v sodelovanju s kampanjo Mind the Mind ter z Društvom kulturno, informacijsko in svetovalno središče Legebitra in njihovim projektom »Živa knjižnica – ne sodi knjige po platnicah!« ponovno organizirajo Živo knjižnico na temo duševnih motenj. 

Izvedi več
Odpri vrata HR karieri – prijavi se na HR Starter!

ManpowerGroup Slovenija  v partnerstvu z organizacijo HR World organizira program HR Starter, ki je namenjen študentom, mladim diplomantom in magistrom. Cilj programa je opolnomočenje vas, mladih talentov, da pridobite znanja in veščine in si odprete vrata za delo na področju upravljanja s človeškimi viri. 

Izvedi več
Odprte priložnosti razvoja s programi EIT Health

Iščete nove priložnosti razvoja za svoj startup s področja zdravja?
EIT Health odpira prijave na številne brezplačne programe, s katerimi lahko razvijete prototip, se razširite na nove trge, pridobite investitorje.
Preglejte odprte programe in izberite pravega zase!

Izvedi več
Student Entrepreneurship and Internship | AmCham Slovenija

AmCham Slovenija v sodelovanju z Veleposlaništvom ZDA v Sloveniji že enajsto leto povezuje študijske in poslovne poti skozi izobraževalni program in pripravništvo Student Entrepreneurship and Internship (SEI).

Izvedi več
POP AKADEMIJA 2022

Pop TV prireja POP AKADEMIJO 2022, preko katere lahko spoznaš poklic novinarja od blizu in narediš prvi korak v novinarske vode.

Izvedi več
Tečaji kitajskega jezika na Konfucijevem inštitutu

Ali ste vedeli, da Kitajci računalniku rečejo »elektronski možgani«? Če bi radi izvedeli več zanimivih kitajskih besed, se pridružite tečajem kitajskega jezika na Konfucijevem inštitutu Ljubljana.

Izvedi več
CI Business talks

Konfucijev inštitut pričenja s serijo brezplačnih spletnih predavanj v sklopu projekta CI Business talk. Prvi bo 17. februarja 2022 ob 9. uri.

Izvedi več
Štipendiranje za usposabljenje v tujini tudi izven EU

Javni štipendijski, razvojni, invalidski in preživninski sklad Republike Slovenije razpisuje možnost štipendiranja za usposabljanje v tujini tudi izven EU.

Izvedi več
Pripravi se na 1. 2. ob 13. uri! 🐝

Management Group letos organizira že 11. mednarodno case-solving tekmovanje Business Hive. Potekal bo od 11. do 13. marca 2022 v ONLINE obliki.

Izvedi več
Do 2030 700 novih sodelavcev

GEN-I: za zeleno preobrazbo Slovenije bomo do 2030 potrebovali 700 novih sodelavcev

Izvedi več
XX. Nagradni natečaj

XX. Nagradni natečaja Urada za Slovence v zamejstvu in po svetu za diplomske, magistrske in doktorske naloge s področja Slovencev v zamejstvu in Slovencev po svetu

Izvedi več
DMI 2021: Začni svojo kariero, še preden zapustiš fakulteto

Karierni center Ekonomske fakultete je tudi v letu 2021 organiziral spletni teden Delo mene išče (v nadaljevanju DMI), ki je […]

Izvedi več

Bodi prvi obveščen o prostih delih.

Prijavi se na novice!
Povežimo se!