fbpx

Novice

Dogodki, izobraževanja, natečaji in izzivi za karierni razvoj

Innovation Days

Na Innovation Days hackathonu vas bomo s pomočjo metode Design Thinking usmerjali skozi celoten del procesa razvoja vaše ideje. Vse skupine boste svojo idejo razvijale pod budnimi očesi strokovnih mentorjev. Dobili boste tudi ustrezno znanje in pomoč pri uspešni predstavitvi ideje (pitching). Zmagovalna ekipa prejme denarno nagrado v višini 1.500 €.

Izvedi več
Strateška konferenca 2021

Obveščamo vas, da bo letošnja, že 15. Strateška konferenca o trgovini z nazivom: »Kompetence v trgovini danes in jutri: Kako smo pripravljeni na nove trende?«, potekala v sredo, 20. oktobra 2021, online, s pričetkom ob 10.00 uri.

Izvedi več
UNIJA ACADEMY – program za računovodje nove generacije

Vloga računovodje v sodobnem poslovnem okolju je mnogo več kot le vodenje knjig – če se vidiš v vlogi nepogrešljivega člena vsakega poslovodstva in želiš biti del računovodstva nove generacije, potem ne odlašaj s prijavo.

Izvedi več
Moj prvi mentor

Prijave za 4. generacijo udeležencev brezplačnega programa Prvi mentor so odprte do nedelje, 24. oktobra 2021. Prijavi se in si izberi svojega prvega mentorja! Lansko leto je program zaključilo 103 zadovoljni mladi mentoriranci.

Izvedi več
Rock your Linkedin profile

If you’re not on LinkedIn, you simply don’t exist in the working world. To get started join Alumni SEB LU workshop with Linkedin professional, Mitja Korelc, who will give you tips and tricks on how to rock your Linkedin profile. Oktober 7, 2021

Izvedi več
Raziskovalni študentski tabor: Mikrofon podnebju

Tabor je namenjen vsem študentom, ki želijo svoje znanje, zavedanje in komunikacijo podnebnih sprememb poglobiti in podpreti s kompetencami, potrebnimi za prehod v nizkoogljično družbo. Rok za prijave: 15. 10. 2021

Izvedi več
Trening za krepitev samozavesti

Trening za krepitev samozavesti (trening asertivnosti) je praktičen trening, ki je namenjen delu na sebi, razumevanju namena izbire lastnih vedenj, učenju sprejemanja in spoštovanja svojih čustev in sebe v odnosih z drugimi.

Izvedi več
Društvo MPM išče nove člane!

V novem študijskem letu imaš priložnost, da se pridružiš društvu MPM in postaneš član motivirane ekipe ter tako pridobiš nove izkušnje, spoznaš nove ljudi, iščeš kreativne rešitve, rešuješ probleme in se spopadeš z zanimivimi projekti!

Izvedi več
Unija izziv 2021

Izdelaj poslovni načrt za Unijo in osvoji bogate nagrade in se poteguj za 2.500 evrov nagrade in 5.000 evrov glavne nagrade.

Izvedi več
International business case competition Creative Shock 2021

Participants have to solve two social business cases in the preliminary rounds. The best 10 teams gather in Vilnius, Lithuania, to solve the final case. They will be competing for the Grand Prize – 2500 euros.

Izvedi več
Morning Health Talks: Busting Spin-out Myths

Morning Health Talk o mitov, ki krožijo o odcepljenih podjetjih (spin-out-ih).
Kdaj? 29. 9. 2021.

Izvedi več
Iščemo najboljšo inovacijo Univerze v Ljubljani 2021!

Potegujte se za prestižno Rektorjevo nagrado za naj inovacijo UL in poleg novega znanja ter prepoznavnosti osvojite do 3.000€! Rok za prijave: 19. 9. 2021.

Izvedi več
Erasmus za mlade podjetnike

Želiš postati odličen podjetnik/ica, ampak ne veš kje in kako začeti? Prijavi se na Erasmus izmenjalni program za podjetnike!

Izvedi več
Najdi svojega mentorja/mentorico preko Društva VTIS!

Prijavi se kot VTIS Mentoriranec/ka v 5-mesečni brezplačni program VTIS Mentorstvo in povezali te bomo s strokovnjaki z izkušnjami na področjih in državah, ki te zanimajo!

Izvedi več
European Ethics Bowl

EEB je študentsko tekmovanje, na katerem študenti iz celotne Evrope debatirajo o etičnih vprašanjih v poslovnem okolju.

Izvedi več
Tečaji kitajskega jezika na Konfucijevem inštitutu

Prijave za nov semester tečajev kitajskega jezika so odprte!
Na voljo so 40 in 60 urni tečaji kitajskega jezika z učitelji, ki so naravni govorci. Vsa predavanja bodo potekala preko spleta.

Izvedi več
Lit hekaton – zavarovalniški izziv

Če jih šteješ med 18 in 25, si v srednji ali na faksu, sprejemaš tveganja, razmišljaš kreativno, imaš občutek za finance in posel ter vztrajno iščeš nove tehnološke rešitve, je to hackathon zate.

Izvedi več
Euroweek program

EUROWEEK is an educational program/ seminar for students of all age and adult learner. It focuses in enhancing the English language and leadership skills of its participants.

Izvedi več
Dvig kompetenc prevzemnikov družinskih podjetij

7 brezplačnih delavnic za bodoče prevzemnike družinskih podjetij. Delavnice so zasnovane kot odgovor na vprašanja in izzive številnih podjetnikov in vseh posameznikov, ki se pripravljajo na prenos ali prevzem (družinskega) podjetja.

Izvedi več

Ostani v stiku s fakulteto tudi po študiju.

Pridruži se Alumni EF.
Povežimo se!