fbpx

Novartis

V Novartisu v Sloveniji kot del ene vodilnih farmacevtskih družb na svetu razvijamo, proizvajamo in tržimo inovativna zdravila. Z naprednimi terapijami soustvarjamo medicino, smo največji ponudnik inovativnih zdravil na domačem trgu in pomemben partner slovenskega zdravstva. Na poti do novih odkritij se povezujemo z znanstvenoraziskovalnimi institucijami v Sloveniji in svetu. S svojimi izkušnjami, znanjem in kakovostjo predstavljamo pomemben del Novartisa na globalni ravni.

Kaj pričakujete od novih sodelavcev?

Ustvarjamo opolnomočeno, vedoželjno in navdihujočo kulturo, ki temelji na integriteti, pripadnosti in spoštovanju raznolikosti. To dosegamo s tesnim ekipnim sodelovanjem, dobro medsebojno komunikacijo in odprtostjo za različne načine dela. Od naših zaposlenih tako pričakujemo, da delujejo na eni strani po naših kriterijih zagotavljanja kakovosti, varnosti in učinkovitosti, na drugi strani pa da ponotranjijo našo kulturo in vrednote, ki so temelj našega delovanja.

Kaj ponujate novim sodelavcem?

Ponujamo priložnost za delo v globalnem in večkulturnem okolju, sodelovanje z vrhunskimi strokovnjaki z različnih področij. Zagotavljamo vam konkurenčen plačni paket, letni bonus, fleksibilen način dela, z možnostjo prilagajanja urnika in delom od doma, pokojninsko shemo, shemo nagrajevanja in priznanja dosežkov, razširjeni program promocije zdravja na področju telesnega, duševnega in družbenega počutja ter neomejene priložnosti za učenje in razvoj. Hkrati si pri Novartisu prizadevamo za delovno kulturo, ki spodbuja raznolikost, enakost in vključenost vseh sodelavcev.

Prosta delovna mesta

Link do trenutno razpisanih delovnih mest: Zaposlitev v Novartisu v Sloveniji | Novartis Slovenija

Stopite v kontakt

Kontakt 

Mnenje aktualnih sodelavcev

Sodelavki bosta tudi prisotni na stojnici:

Anja Kajba, Vodja Centra za podporo predstavništvom

“Svojo karierno pot v podjetju Novartis sem pričela pred 7 leti kot študentka in se nato redno zaposlila. Delo v Novartisu je zame izjemna izkušnja, saj delo poteka v mednarodnem in dinamičnem okolju, kjer se vsak dan srečujem z novimi izzivi, ki mi nudijo priložnosti za osebno in strokovno rast ter hkrati z inovacijami, ki imajo resničen vpliv na življenja ljudi po vsem svetu.”

Špela Zupan, Vodja ekipe za poslovno planiranje in analize v Novartisovem korporativnem centru Ljubljana.

“Novartis v Sloveniji zagotavlja dinamično delovno okolje, ki nudi številne priložnosti za motivirane ter radovedne posameznike in eden izmed teh priložnosti je tudi Finance rotation program, namenjen posameznikom na začetnem delu karierne poti. Novartis odlikuje nehierarhično korporativno okolje, ki sistemsko podpira poklicno in osebno rast zaposlenih, hkrati pa je kultura podjetja usmerjena k sodelovanju in timskemu delu, kar spodbuja medfunkcijsko sodelovanje in ustvarja pozitivno, raznoliko in nagrajujoče okolje.”

Bodi prvi obveščen o prostih delih.

Prijavi se na novice!
Povežimo se!