fbpx

Leone

V podjetju Incom Leone iz Ajdovščine že od leta 1991 razvijamo in proizvajamo sladoled. Danes smo največji proizvajalec sladoleda in čokolade v Sloveniji ter mednarodno pozicionirani, saj izvažamo izdelke v več kot 30 držav po svetu. 

Poslanstvo podjetja je zagotavljanje varnih, inovativnih in kakovostnih izdelkov. Zato smo v podjetju zavezani k upoštevanju najstrožjih zakonskih zahtev in mednarodnih standardov kakovosti.

Naša vizija je navdihovati ljudi po vsem svetu z najbolj inovativnim sladoledom in čokolado, promovirati kreativne, izvrstne izdelke odličnega okusa in širiti moč optimizma.

V naši ekipi se sliši vsak glas, ljudje so duša naših izdelkov. Vemo, da so dobre vibracije pomembne, zato se trudimo, da je delo v podjetju Incom Leone perfektno od vrha do tal, od začetka do konca. Tako v dobri družini poskrbimo, da nihče ni pozabljen in nikogar ne pustimo zadaj.

Spodbujamo radovednost in raziskovanje ter razvijamo domišljijo. V podjetju Incom Leone si želimo, da zaposleni izstopajo pri svojem delu.

Kaj pričakujete od novih sodelavcev?

Od novih sodelavcev si želimo predvsem proaktivnosti, odgovornosti, učinkovitosti in sposobnosti hitrega prilagajanja spremembam in stalnega iskanja rešitev.

Kaj ponujate novim sodelavcem?

Sodelavcem ponujamo veliko

  • slastnega sladoleda in čokolade, da si z njimi posladkajo izzivov polnih dni. 
  • Delo v mednarodnem okolju z možnostjo napredovanja in reševanja zapletenih izzivov.  
  • Delo v tehnološko naprednem delovnem okolju.

Prosta delovna mesta

  • Skrbnik ključnih kupcev; 
  • Specialist za marketing.

Stopite v kontakt

kadrovska.sluzba@leone.si

Mnenja aktualnih sodelavcev

“Všeč mi je dejstvo da gre za slovensko podjetje, ki je zraslo iz ideje, goreče želje in ambicije. Podjetje se ponaša z izjemno hitro rastjo, je zelo uspešno, deluje internacionalno. Posamezniku nudi veliko izzivov in ponuja ogromno znanja in izkušenj ter veliko možnosti za osebno rast in razvoj. Sem družabna in odprta oseba, zato se vedno veselim srečanja s sodelavci. Smo mlad, dinamičen kolektiv in med nami vladajo prijateljski odnosi. Poleg tega, so tu vsakodnevnih izzivi, in novi projekti, ki skrbijo za to, da nam res nikoli ni dolgčas.”  – Barbara Gavranovič, zaposleni v oddelku Marketinga 

“Skrbim za vso komunikacijo do strank preko digitalnih medijev. To obsega objave na socialnih omrežjih, vodenje in upravljanje spletnih strani, komunikacija z vplivneži in dogovarjanja za kampanje. Pri samem delu me motivira to, da moje delo obsega komunikacijo s strankami in mi je v ponos predstavljati take odlične izdelke strankam, jih približati ljudem in na ta način spodbujati kupce, da kupijo naše izdelke ter postanejo naši zvesti potrošniki. V podjetju so dobri delovni pogoji, redno plačilo, profesionalen in obenem prijateljski odnos iz strani nadrejenih in kolegov. V oddelku vlada prijetno vzdušje, skrb za zaposlene je na visokem nivoju, in menim, da se lahko vsak posameznik tukaj dobro počuti. S podjetjem sem sodeloval že preden sem se tukaj zaposlil, tako da sem poznal tudi ljudi, ki so v podjetju in sem se veselil sodelovanja z njimi. Pozitivna kultura v podjetju je bila zelo pomemben faktor zakaj sem se odločil za zaposlitev tukaj.”

Jernej Mihalič, zaposleni v oddelku Marketinga

Bodi prvi obveščen o prostih delih.

Prijavi se na novice!
Povežimo se!