fbpx

Lek, član skupine Sandoz

 

Novartis je vodilni ponudnik zdravil v Sloveniji, kjer poleg Leka delujeta tudi Novartis Pharma Services in Sandoz. Skupaj gradimo in ohranjamo ugled dinamične, etične in zaupanja vredne farmacevtske družbe. V Leku razvijamo, izdelujemo in tržimo učinkovita, varna in kakovostna zdravila ter farmacevtske učinkovine. Smo pomemben del mednarodnega farmacevtskega podjetja; svoje več kot 75-letne izkušnje, znanje in dosežke pri razvoju in proizvodnji kakovostnih farmacevtskih izdelkov združujemo z Novartisovimi organizacijskimi enotami po vsem svetu. Vpeti smo v Novartisovo organizacijsko strukturo, predvsem v Globalni razvoj zdravil, Novartisove Tehnične dejavnosti, Novartisove Uporabniške & tehnološke rešitve in generično divizijo Sandoz. Ob tem skrbimo za poslovne funkcije in storitve za širšo regijo.

Kaj pričakujete od novih sodelavcev?

Novartisovo poslanstvo je odkrivati nove poti za izboljšanje in podaljševanje življenja ljudi. Podpirajo ga naša kultura in jasne vrednote, navdahnjenost, vedoželjnost, opolnomočenost in integriteta. Zaposleni so naše srce. Spodbujamo inovativnega duha in stopanje izven svojih okvirjev. Cenimo raznolikost in vključenost ter sprejemanje vsakogar na vsakem koraku.

Kaj ponujate novim sodelavcem?

Zavedamo se, da sta razvoj in napredek mogoča le z motiviranimi sodelavci, zato si nenehno prizadevamo za izboljšanje delovnega okolja, v katerem lahko zaposleni v celoti sprostijo svoje talente in ustvarjalnost. Kandidatom tako med drugim ponujamo:

  • delo v globalnem mednarodnem podjetju,
  •  prilagodljiv delovni urnik, prilagojen tvojim potrebam,
  •  možnost dela na daljavo,
  •  konkurenčno plačo,
  •  razširjen program za spodbujanje zdravja na področju fizičnega, duševnega in socialnega počutja (Energized for Life),
  •  zaposlitev v podjetju, ki je že tretje leto zapored prejemnik certifikata »Top Employer«.

Prosta delovna mesta

Naše podjetje ponuja pester nabor različnih možnosti zaposlitve ter drugih oblik sodelovanja. Z nami se lahko povežeš za opravljanje strokovne prakse ali pridobitev kadrovske štipendije, prav tako lahko sodeluješ z nami v obliki pisanja zaključnih del ali opravljanja študentskega dela. Za več informacij glede razpisanih delovnih mest te vabimo, da obiščeš našo spletno stran.

Stopite v kontakt

Spletna stran: Lek, član skupine Sandoz

Mail: strategic.programs@sandoz.com

Kontaktna oseba: Jure Vajs

Bodi prvi obveščen o prostih delih.

Prijavi se na novice!
Povežimo se!