fbpx

KRKA

Krka je mednarodna farmacevtska poslovna skupina, ki jo poleg obvladujoče družbe v Sloveniji sestavljajo odvisne družbe in predstavništva v več kot 40 državah. Središče našega delovanja je zdravje. To je naše poslanstvo, ki ga uresničujemo z bogato ponudbo visokokakovostnih in cenovno dostopnih izdelkov, s katerimi prispevamo k višji kakovosti življenja in odgovorno soustvarjamo svet. Z našimi zdravili, ki jih tržimo pod lastnimi blagovnimi znamkami, se vsak dan zdravi 100 milijonov ljudi v več kot 70 državah. Verjamemo v moč znanja, predanega dela in sodelovanja več kot 13.000 ustvarjalnih krkašev.

Kaj pričakujete od novih sodelavcev?

V skupini Krka se zavedamo, da so pri ustvarjanju uspeha ključni zaposleni. Skupaj gradimo kulturo medsebojnega zaupanja, spoštovanja, sodelovanja in timskega dela, nenehnega učenja ter odgovornega in učinkovitega dela.

Naši zaposleni:

  • se dobro spopadajo z izzivi, ki jih prinesejo mednarodno poslovanje, raznolike kulture ter globalna komunikacija,
  • so visokostrokovni, predani in samostojni pri svojem delu,
  • samoiniciativno spremljajo aktualne trende in izpopolnjujejo svoje znanje.

Kaj ponujate novim sodelavcem?

Naše prednosti so bogate izkušnje, razvojno usmerjena miselnost, inovativne rešitve, generična zdravila vrhunske kakovosti, nenehno vlaganje v napredne tehnologije ter obsežna lastna proizvodna, registracijska in marketinško-prodajna mreža.

Zaposlenim med drugim ponujamo: 

  • strokovna izobraževanja in izobraževanja za osebnostno rast, ki jih organizira Krkina služba Izobraževanje in razvoj kadrov, po potrebi pa omogočimo tudi specialistični in podiplomski študij, 
  • delo v mednarodnem podjetju, na sedežu v Sloveniji ali v tujini, 
  • možnost za zdravo in uravnoteženo življenje, za kar skrbimo z dobrimi odnosi, organiziranimi športnimi, kulturnimi in družabnimi dejavnostmi ter številnimi ugodnostmi glede rekreacije in velnesa. 

Več si oglejte na https://www.krka.si/zaposlitev/ 

Prosta delovna mesta

Vsa prosta delovna mesta najdete na https://krka.csod.com/ux/ats/careersite/13/home?c=krka&lang=sl-SI.

Stopite v kontakt

Pišite nam na zaposlitev@krka.biz.

Bodi prvi obveščen o prostih delih.

Prijavi se na novice!
Povežimo se!