fbpx

Kongresni urad Slovenije

Kongresni urad Slovenije je osrednja točka za organizatorje dogodkov in srečanj, ki iščejo nepristranske informacije in nasvete o vseh vidikih organizacije dogodkov v Sloveniji. Vloga kongresnega urada, ki združuje preko 60 ponudnikov kongresnih storitev, je promocija Slovenije kot privlačne destinacije za organizacijo poslovnih, znanstveno-strokovnih in športnih dogodkov.

Med svojimi člani vključuje kongresne centre, kongresne hotele, hotele s konferenčnimi zmogljivostmi, prizorišča za posebne dogodke, strokovne kongresne organizatorje (t. i. PCO) in agencije za destinacijski management (t. i. DMC), agencije za organizacijo dogodkov, ponudnike motivacijskih potovanj in teambuilding programov, lokalne kongresne urade in turistične organizacije Ljubljana, Portorož, Maribor in Bled ter druge ponudnike storitev, ki so potrebni za izvedbo dogodkov.

Kongresni urad nudi strokovno podporo domačim in tujim organizatorjem dogodkov, preko standardizacije skrbi za kakovostno ponudbo storitev in ponudnikov, sodeluje z mednarodnimi organizacijami ter nastopa na mednarodnih promocijskih dogodkih (poslovne borze, specializirane poslovne delavnice,…). Na takšen način širi prepoznavnost Slovenije, ter krepi razvoj turizma v državi.

Kaj pričakujete od novih sodelavcev?

Industrija srečanj je v zadnjih dveh letih doživela velike spremembe, tako na področju organizacije dogodkov, razmišljanja in zaposlovanja. Želimo si spoznati ambiciozne posameznike, ki si želijo soustvarjati prihodnost industrije srečanj in so pripravljeni prispevati svoje znanje in svežo energijo z namenom razvoja kongresnega turizma v Sloveniji.

Kaj ponujate novim sodelavcem?

Posameznike, ki se zanimajo za delo v industriji srečanj bomo povezali z našimi člani, med katerimi so vodilna podjetja na področju hotelirstva, DMC in PCO agencije, agencije za organizacijo dogodkov, ter drugi ponudniki kongresnih storitev.

Stopite v kontakt

Spletna stran

Mail: info@slovenia-convention.com

Kontaktna oseba: Ana Robič Zima

Bodi prvi obveščen o prostih delih.

Prijavi se na novice!
Povežimo se!