fbpx

Lek d.d.

Lek je slovenska, evropska in svetovna farmacevtska družba, blizu ljudem in usmerjena v prihodnost. So tudi prvo in najstarejše sodobno farmacevtsko podjetje v Sloveniji, ki razvija, izdeluje in trži učinkovita, varna in kakovostna zdravila ter farmacevtske učinkovine. Lek ima več lokacij po Sloveniji, kjer se nahajajo razvojni center in več proizvodnih obratov. Razvoj in proizvodnja farmacevtskih učinkovin in zdravil potekata po zahtevnih mednarodnih standardih. Ti zagotavljajo kakovost, varnost in učinkovitost izdelkov podjetja. Kakovost je močno vpeta v njihovo vsakdanje delo, kar se izkazuje z zaupanjem in spoštovanjem do zaposlenih, bolnikov, poslovnih partnerjev in širšega okolja v katerem delujejo. Temelji uspeha so znanje, inovativnost, pogum in skrb za sočloveka. Opolnomočenje zaposlenih, inovacije, operativna odličnost, podatki in digitalna tehnologija ter utrditev zaupanja v družbi so strateške prioritete podjetja.

Kaj pričakujete od novih sodelavcev?

Naše poslanstvo je odkrivati nove poti za izboljšanje in podaljševanje življenja ljudi. Podpirajo ga naša kultura in jasne vrednote, navdahnjenost, vedoželjnost, opolnomočenost in integriteta. Zaposleni so naše srce. Spodbujamo inovativnega duha in stopanje izven svojih okvirjev. Cenimo raznolikost in vključenost ter sprejemanje vsakogar na vsakem koraku.

Kaj ponujate novim sodelavcem?

Zavedamo se, da sta razvoj in napredek mogoča le z motiviranimi sodelavci, zato si nenehno prizadevamo za izboljšanje delovnega okolja, v katerem lahko zaposleni v celoti sprostijo svoje talente in ustvarjalnost.

Kandidatom tako med drugim ponujamo:

  • Delo v globalnem mednarodnem podjetju,
  • prilagodljiv delovni urnik, prilagojen tvojim potrebam,
  • možnost dela na daljavo,· konkurenčno plačo,
  • razširjen program za spodbujanje zdravja na področju fizičnega, duševnega in socialnega počutja (Energized for Life),
  • zaposlitev v podjetju, ki je že tretje leto zapored prejemnik certifikata »Top Employer«.

Prosta delovna mesta

Oglejte si jih tukaj.

Stopite v kontakt

Spletna stran: https://lek.si/sl/ 

E-mail: strategic.programs@sandoz.com

Bodi prvi obveščen o prostih delih.

Prijavi se na novice!
Povežimo se!