fbpx

Nova KBM

Nova KBM je močna, stabilna in univerzalna banka z več kot 160-letno tradicijo bančništva v Sloveniji, s sedežem v Mariboru. Pod okriljem lastništva mednarodnega finančnega sklada Apollo Global Management, Inc. (Apollo) in Evropske banke za obnovo in razvoj (EBRD) uresničujemo vizijo biti najboljša banka v Sloveniji.

– Organizacijska struktura in klima: Korporativno kulturo gradimo in utrjujemo s pozitivnimi vrednotami, ki določajo naša dejanja, odločitve in dobre prakse.

– Naša vizija in cilji: V banki ustvarjamo okolje, kjer odprto komuniciranje in vsakodnevni izzivi niso samo dobrodošli, ampak hkrati pomenijo tudi odgovornost.

– Naše poslanstvo je uspešno uresničevanje 5 strateških stebrov, in sicer rast in dobičkonosnost, odličnost v poslovanju s strankami, učinkovito upravljanje tveganj in zagotavljanje skladnosti, operativna učinkovitost, organizacijska kultura in razvoj zaposlenih.

– Naša vizija je Biti najboljša banka v Sloveniji.

Kaj ponujate novim sodelavcem?

Našim zaposlenim nudimo možnost osebnega in kariernega razvoja v odprtem, urejenem in varnem delovnem okolju z mednarodnim pridihom. Več o prednostih zaposlitve v Novi KBM preberite na naslednji povezavi: https://www.nkbm.si/delovna-mesta

Prosta delovna mesta

Prosta delovna mesta objavljamo na naši spletni strani (https://nkbm.fledgehr.com/jobs), prijave pa sprejemamo izključno prek e-obrazca, ki se nahaja znotraj posameznega razpisa delovnega mesta.

Stopite v kontakt

Spletna stran: www.nkbm.si/ 

E-mail: zaposlitev@nkbm.si 

Bodi prvi obveščen o prostih delih.

Prijavi se na novice!
Povežimo se!