fbpx

NLB

NLB d.d. je članica NLB Skupine, edine mednarodne univerzalne bančne skupine v Sloveniji z izključnim strateškim interesom v Jugovzhodni Evropi (JVE). Poleg matične NLB, skupino sestavlja še sedem hčerinskih bank v JVE in več družb za pomožne storitve (upravljanje premoženja, upravljanje nepremičnin itd.). 

A NLB Skupina ni zgolj finančna skupina in kot institucijo sistemskega pomena nas ne zanimajo le strogo poslovne teme. Poleg uspešnega poslovanja in dobrih finančnih rezultatov, ki pripomorejo h gospodarskemu razvoju regije, kjer poslujemo, želimo prispevati tudi k boljši kakovosti življenja. NLB Skupina smo namreč ljudje, ki poznamo in razumemo panogo, v kateri delamo, razvijamo inovativne, strankam prilagojene produkte in storitve ter smo povezani z okoljem in regijo, v kateri živimo. Za nas namreč ni le točka na zemljevidu. Tu je naš dom.

Zavedamo se, da so za naš uspeh ključni zaposleni, zato intenzivno vlagamo v njihovo znanje in dobrobit. Verjamemo, da je zadovoljen in učinkovit tisti zaposleni, ki zna po eni strani uskladiti zasebno in poslovno življenje, po drugi strani pa ve, da je njegov potencial prepoznan in cenjen. In prav temu posvečamo posebno pozornost – spodbujanju, usmerjanju in razvoju zaposlenih ter zagotavljanju podpore na njihovi poslovni poti. Sodelavcem ponujamo delo v profesionalnem okolju, priložnost za strokovni in osebni razvoj. Naša prizadevanja za njihovo dobrobit pa potrjujeta tudi certifikata Družini prijazno podjetje in Top Employer.

Kaj pričakujete od novih sodelavcev?

Zaposlitev v NLB je za vse, ki ne pristajajo na rutino in se ne bojijo novih izzivov. Za vse, ki so radi del velikih zgodb in vedo, da se te ne napišejo same. Od novih sodelavcev pričakujemo željo po osebni in strokovni rasti, odprtost do novosti, podjetniško miselnost, željo po timskem delu ter etičnost in integriteto.

Kaj ponujate novim sodelavcem?

  • Delo v podjetju, ki je skrben mentor – odgovornost ne le do strank, ampak tudi do sodelavcev, družbe, okolja in samega sebe.

  • Možnost strokovnega in osebnega razvoja ter pridobivanja novih znanj v okviru internega Izobraževalnega centra in NLB Skupine.

  • Možnost dela v članicah NLB Skupine.

  • Možnost športnega udejstvovanja v internem športnem društvu.

  • Mnogo ugodnosti v okviru certifikata Družini prijazno podjetje.

  • Delo v okolju, ki se že ponaša s certifikatom Top Employer.

  • Delo v organizaciji, podpisnici načel OZN za odgovorno bančništvo, ki se zavezuje k oblikovanju trajnostne prihodnosti za partnerje, sodelavce in lokalno okolje.

Prosta delovna mesta

Karierno mesto (csod.com)

Stopite v kontakt

manca.jelencic@nlb.si

zaposlitev@nlb.si

 

Bodi prvi obveščen o prostih delih.

Prijavi se na novice!
Povežimo se!