fbpx

Mazars

Mazars je vodilna mednarodna organizacija za opravljanje revizijskih, davčnih in svetovalnih storitev. Poslujemo kot enotna integrirana mednarodna ekipa v več kot 90 državah po svetu, temelječ na znanju preko 44.000 strokovnjakov. Iskreno si prizadevamo zgraditi gospodarske temelje pravičnega in uspešnega sveta.

Revizija že več kot 70 let predstavlja jedro naših strokovnih znanj. Uravnotežen nabor svetovanj s področja financ, davkov, pravnih storitev in drugih oblik dajanja zagotovil zagotavlja zanesljivo podporo nenehno razvijajočim se potrebam naših strank.

Prisotnost na mednarodnem trgu nam omogoča, da smo na voljo globalnim in lokalnim strankam po vsem svetu, hkrati pa ohranjamo prilagodljiv in oseben pristop. Kjer koli že smo, skupaj sodelujemo kot ena povezana mednarodna ekipa. To nam omogoča, da posamezni stranki, ne glede na njeno lokacijo, ponudimo visoko kakovostne storitve po meri, ki temeljijo na našem lokalnem znanju, kulturni osveščenosti in globalni perspektivi.

Mazars je v Sloveniji prisoten od začetka leta 2019, predstavljata pa ga dve podjetji: revizijska družba Mazars d.o.o. in svetovalna družba Mazars Consulting d.o.o. Trenutno zaposlujemo 30 strokovnjakov s področij:

 • revizije,
 • davčnega svetovanja,
 • računovodskih storitev,
 • obračuna plač in
 • finančnega svetovanja

Mazarsu se ne pridružite po naključju. Mazars izberete. Globalna šola odličnosti, kjer boste vsakodnevno izzvani za rast in razvoj. Ker so osnova našega uspeha naši zaposleni, ne sprejmemo prav vsakogar. Napredovanje pri nas je v tesni povezavi z izobraževanjem, to pa vam omogoča kariero prilagoditi svojim željam, tako znotraj kot zunaj naše organizacije. Zgodbo o naši večletni neprekinjeni rasti piše naša ekipa in obenem narekuje naše prihodnje korake. Pričakujemo vaš prispevek in nagrajujemo vašo iznajdljivost. Pridružite se nam v pisanju skupne zgodbe in ob novi poti sklenite prijateljstva za vse življenje.

Kaj pričakujete od novih sodelavcev?

Obetamo si širitev in krepitev ekipe izjemnih posameznikov, ki se bodo poistovetili z našimi vrednotami: delovati z integriteto, biti odgovoren, spoštovati ljudi in drugačnost, zagotovljati izjemno kakovost opravljenega dela, razmišljati neodvisno in oblikovati prihodnost.

Kaj ponujate novim sodelavcem?

 • Sodelovanje z ekipo izkušenih strokovnjakov
 • Hitro pridobivanje poglobljenega znanja na različnih področjih
 • Nizka fluktuacija ekipe
 • Spoznavanje različnih industrij oziroma gospodarskih panog
 • Timsko delo v mladem in prijetnem kolektivu ter mednarodnem okolju
 • Možnost hitrega napredovanja
 • Izobraževanja in strokovna izpopolnjevanje

Prosta delovna mesta

O razlogih, zakaj se odločiti pametno in pridružiti Mazarsu, preberite več na tej povezavi.

Seznam trenutno odprtih delovnih mest lahko najdete tukaj.

Če bi radi oddali prijavo na delovno mesto, pišite na jobs@mazars.si

Stopite v kontakt

Spletna stran

Globalna spletna stran

LinkedIn 

Facebook

Instagram

 

 

Bodi prvi obveščen o prostih delih.

Prijavi se na novice!
Povežimo se!