fbpx

Mazars

Mazars je ena vodilnih mednarodnih organizacij za opravljanje revizijskih, davčnih in svetovalnih storitev. Delujemo kot enotna integrirana mednarodna ekipa v več kot 100 državah po svetu, pri tem pa temeljimo na znanju preko 50.000 strokovnjakov. Iskreno si prizadevamo zgraditi gospodarske temelje pravičnega in uspešnega sveta. 

Junija 2024 se z ameriškim svetovalnih podjetjem Forvis povezujemo v novo globalno mrežo Forvis Mazars, ki bo po obsegu poslovanja uvrščena med 10 največjih svetovalnih mrež na svetu.

Revizija že več kot 70 let predstavlja jedro naših strokovnih znanj. Uravnotežen nabor svetovanj s področja financ, davkov, pravnih storitev in drugih oblik dajanja zagotovil zagotavlja zanesljivo podporo nenehno razvijajočim se potrebam naših strank. 

Prisotnost na mednarodnem trgu nam omogoča, da smo na voljo globalnim in lokalnim strankam po vsem svetu, hkrati pa ohranjamo prilagodljiv in oseben pristop. Kjer koli že smo, skupaj sodelujemo kot ena povezana mednarodna ekipa. To nam omogoča, da posamezni stranki, ne glede na njeno lokacijo, ponudimo visoko kakovostne storitve po meri, ki temeljijo na našem lokalnem znanju, kulturni osveščenosti in globalni perspektivi.

Mazars je v Sloveniji prisoten od začetka leta 2019, predstavljajo pa jo tri podjetja: revizijska družba Mazars d.o.o., svetovalna družba Mazars Consulting d.o.o. in Mazars IT d.o.o., ki se ukvarja z dajanjem zagotovil in svetovanjem na področju informacijske tehnologije.

Trenutno zaposlujemo okrog 60 strokovnjakov na področjih revizije, davčnega svetovanja, računovodskih storitev, obračuna plač, finančnega svetovanja, dajanja zagotovil in svetovanjem na področju informacijske tehnologije in poročanja o trajnostnosti.

Obetamo si širitev in krepitev ekipe izjemnih posameznikov, ki se bodo poistovetili z našimi vrednotami: delovati z integriteto, biti odgovoren, spoštovati ljudi in drugačnost, zagotavljati izjemno kakovost opravljenega dela, razmišljati neodvisno in oblikovati prihodnost.

“You don’t join Mazars by coincidence, you choose Mazars: a global school of excellence where you will be challenged to develop and grow. Because our people determine our success, not everyone makes the cut. Progression is tied to education, empowering you to match your career to your aspirations both within and outside our firm. With our track record of uninterrupted growth, our people play a central role in what Mazars and our clients do next. We expect your contribution and reward your ingenuity. Come and write the rest of (y)our story with us – you’ll make friends along the way too. Mazars, the smart choice.

Naše sodobno urejene pisarne se nahajajo v poslovni stavbi na Verovškovi 55A v Ljubljani. Če bi nas radi obiskali in iz prve roke izvedeli več o nas, našem delu ter kariernih možnostih pri Mazarsu, nam pišite na jobs@mazars.si – z veseljem vas povabimo na kavo.

Vse trenutno aktualne razpise najdeš na https://www.mazars.si/Home/Pridruzite-se-nam 

 

Bodi prvi obveščen o prostih delih.

Prijavi se na novice!
Povežimo se!