fbpx

Hofer

Podjetje HOFER je del nemške skupine ALDI SÜD, ki ima že več kot 6.000 trgovin z živili na 4 kontinentih oziroma v 11 državah po svetu. V Sloveniji so bile prve HOFER trgovine odprte leta 2005, danes pa jih je že več kot 90. Za to, da kupci vsak dan dobijo izdelke najvišje kakovosti po najnižji ceni, skrbi ekipa več kot 2000 sodelavk in sodelavcev.

Držimo se našega slogana »Več kot FER« in se zavedamo odgovornosti do naših sodelavk in sodelavcev, kupcev, poslovnih partnerjev, okolja in družbe. Prav zato se tudi zunaj okvirjev naše osnovne dejavnosti v sklopu trajnostnih projektov trudimo s svojim znanjem in viri prispevati k pozitivnim spremembam.

Kaj pričakujete od novih sodelavcev?

Priložnost ponujamo vsem tistim, ki si želijo postati del zagnane ekipe in s skupnimi močmi ustvarjati prihodnost trgovinske panoge. Veliko nam pomenijo povezanost, veselje do dela v ekipi in motivacija, da lahko skupaj naredimo korak dlje.

Kaj ponujate novim sodelavcem?

HOFER smo ljudje. Zavedamo se, da so sodelavke in sodelavci tisti, ki ustvarjajo podjetje, zato jim že od samega vstopa na slovenski trg zagotavljamo nadpovprečno visoko plačilo v trgovinski panogi. Poleg več kot fer plačila z različnimi ugodnostmi ustvarjamo prijetno delovno okolje in, tudi v okviru certifikata Družini prijazno podjetje, skrbimo za ohranjanje ravnovesja med zasebnim in poklicnim življenjem. Sodelavke in sodelavci si med drugim lahko po petih letih zaposlitve vzamejo do eno leto sabbaticala in se v tem času posvetijo stvarem, ki jih imajo radi in za katere ob redni zaposlitvi včasih zmanjka časa.

Naše sodelavke in sodelavci skozi plačilne razrede napredujejo avtomatično, s čimer se jim plača vsako leto zaposlitve zviša, ob začetku vsakega novega leta pa so deležni tudi dodatnega povišanja plač. Junija jih bo letos razveselil še regres v višini 1.800 €, decembra pa nagrada za poslovno uspešnost v višini 400 € bruto. Podjetje vplačuje tudi v 2. pokojninski steber (420 €/letno), sodelavkam in sodelavcem pa je na voljo tudi sklenitev kolektivnega zdravstvenega zavarovanja za hiter dostop do specialistov po ugodni HOFER ceni.

Kot mednarodno podjetje dajemo sodelavkam in sodelavcem možnost, da se ves čas razvijajo in nadgrajujejo svoje znanje. Z izobraževanji v okviru HOFER AKADEMIJE, ki jih izvajajo tako strokovnjaki iz našega podjetja kot tudi zunanji strokovnjaki, spodbujamo osebnostni razvoj in poklicne sposobnosti vsakega posameznika. Ker nam je pomembno, da je naše delovno okolje spodbudno, nudimo celostni program promocije zdravja na delovnem mestu, ki pod imenom SKUPAJ.ZDRAVI. v središče postavlja zdravje in dobro počutje.

Stopite v kontakt

Spletna stran

Mnenje aktualnih sodelavcev

Mojca Leban je zaposlena v HOFER trgovini, v prostem času pa je operativna gasilka. Pravi, da ji (Po)polni delovni čas omogoča, da počne stvari, ki jih ima rada in ljudem pomaga. Prilagodljiv urnik ji je omogočil tudi, da je pomagala ljudem, ki so bili prizadeti med lanskimi poplavami. Pomembna ji je tudi nadpovprečna plača ter visok regres, ki ji omogoča, da si s partnerjem lahko privoščita več sprostitve.

Žiga Vidrih je zaposlen v nabavnem oddelku v HOFER upravi, v prostem času pa se ukvarja s turnim kolesarjenjem. Pravi, da je delo v nabavnem oddelku zelo pestro, ekipa pa je odlična in predana. Dodatno motivacijo mu predstavljajo tudi nenehne možnosti za napredovanje. Od ugodnosti, ki jih HOFER ponuja svojim sodelavkam in sodelavcem, mu je najbolj všeč sabbatical, zelo pomemben pa mu je tudi visok regres. Dodaja še, da se v podjetju ne počuti samo kot številka, ampak se počuti cenjenega.

Irena Bizilj je zaposlena v HOFER logistiki, v prostem času pa je navdušena planinka. Zelo pomembni so ji odnosi s sodelavci in nadrejenimi in pravi, da dela v zelo dobri ekipi. Skrajšan delovnik ji je zelo pomemben, saj ji omogoča veliko prostega časa, ki ga posveti družini in obisku hribov. Všeč ji je, da je njena plača kljub skrajšanemu delovniku dobra, poleg tega pa je navdušena tudi nad visokim regresom, ki ji omogoča, da si lahko privošči kaj več.

Bodi prvi obveščen o prostih delih.

Prijavi se na novice!
Povežimo se!