fbpx

Hofer

Podjetje HOFER je hčerinsko podjetje nemške skupine ALDI SÜD, ki ima na štirih kontinentih in v 11 državah sveta že preko 6.000 poslovalnic in 150.000 sodelavcev. Naš uspeh temelji na jasnem in razumljivem konceptu. Pri tem pa so v središču našega podjetniškega delovanja vedno ljudje. To velja tako za sodelavce kot tudi za poslovne partnerje. In tako želimo delovati tudi v prihodnje. 

Zavedamo se odgovornosti, ki jo nosimo kot eden izmed vodilnih trgovcev v Sloveniji, zato trajnostno pristopamo k našim kupcem, partnerjem, sodelavcem, okolju in družbi.

Kaj pričakujete od novih sodelavcev?

Pri novih sodelavcih si želimo pozitivne naravnanosti,  zanesljivosti, odgovornosti, natančnosti in sposobnosti dela v timu. Zaželeno je tudi samostojno opravljanje dodeljenih nalog, delovne izkušnje in organizacijske sposobnosti.

Kaj ponujate novim sodelavcem?

Zavedamo se, da so sodelavke in sodelavci tisti, ki ustvarjajo podjetje. Že od samega vstopa na slovenski trg smo znani po nadpovprečno visokem plačilu v trgovinski panogi. Poleg več kot fer plačila pa ustvarjamo tudi prijetno delovno okolje in z različnimi ugodnostmi, tudi v okviru polnega certifikata Družini prijazno podjetje, skrbimo za ohranjanje ravnovesja med zasebnim in poklicnim življenjem.

Kaj pomeni več kot fer plačilo? Napredovanje skozi plačilne razrede poteka avtomatično, s tem da se sodelavkam in sodelavcem plača vsako leto zaposlitve zviša, ob tem pa se ob začetku vsakega novega leta razveselijo še dodatnega povišanja plač. Letos junija jih bo razveselil tudi višji regres v višini 1.800 evrov, od začetka letošnjega leta pa je višje tudi nadomestilo za malico (7,96 €/dan) in vplačila v 2. pokojninski steber (420 evrov/leto), decembra pa še višja nagrada za poslovno uspešnost – 300 evrov bruto.

Kot mednarodno podjetje dajemo sodelavkam in sodelavcem možnost, da uspešno pišejo in bogatijo svojo karierno zgodbo. Z izobraževanji v okviru HOFER AKADEMIJE, ki jih izvajajo tako strokovnjaki iz našega podjetja kot tudi zunanji strokovnjaki, spodbujamo osebnostni razvoj in poklicne sposobnosti vsakega posameznika. Ker nam je pomembno, da ustvarjamo tudi spodbudno delovno okolje, nudimo tudi celostni program promocije zdravja na delovnem mestu, ki pod imenom SKUPAJ.ZDRAVI. v središče postavlja zdravje in dobro počutje ter s projekti, kot sta TransFERzala in Migi minute, združuje prav vse sodelavke in sodelavce.

Prosta delovna mesta

Iskanje zaposlitve 

Stopite v kontakt

Spletna stran

E-mail: hr@hofer.si / zaposlitev@hofer.si

 

 

 

Bodi prvi obveščen o prostih delih.

Prijavi se na novice!
Povežimo se!