fbpx

Ernst & Young

Dobrodošli v EY, kjer je tudi računovodstvo lahko zanimivo! Kljub temu da nas poznate kot revizijske in davčne strokovnjake, pa se ukvarjamo s številnimi drugimi področji. Tako npr. ugotavljamo finančna tveganja in prevare, sodelujemo pri strateških načrtih največjih podjetij. Smo tudi finančni svetovalci, ki analiziramo finančne podatke ter sodelujemo pri združitvah in prevzemih podjetij. Prav tako oblikujemo trajnostne strategije. Od dne, ko se nam pridružite, vas spodbujamo, da vodite, ste inovativni ter prevzemate odgovornost in tako pomagate prispevati k trajnostnim učinkom naših storitev. Omogočili vam bomo izjemno kariero v EY. Vaša je, da jo oblikujete po svoje.                                                   

Prisotni smo v več kot 150 državah in skupaj s skoraj 400.000 zaposlenimi vzpostavljamo zaupanje v kapitalske trge in gospodarstva po vsem svetu. V Sloveniji več kot 190 zaposlenih nudi storitve vodilnim slovenskim in mednarodnim družbam, med katerimi so tudi največja podjetja na slovenskem trgu.

Kaj pričakujete od novih sodelavcev?

Najbolj nas zanimajo ljudje, ki so po naravi radovedni in željni novega znanja. Radi sodelujejo z drugimi in znajo graditi dobre odnose s sodelavci in strankami. Osredotočeni so na grajenje delovnega okolja, ki spodbuja učinkovitost, inovativnost in skupinski duh, ohranjanje dobrih odnosov s sodelavci in spodbujanje odprte komunikacije in deljenje informacij.

Kaj ponujate novim sodelavcem?

 • Vključevanje v mnoga izobraževanja in programe – nudimo priložnost pridobitve strokovnih nazivov ACCA, CFA in CFE
 • Razvoj tehničnih in mehkih znanj ter veščin
 • Skupinsko delo, s katerim širimo svoja obzorja – tako s kariernega kot tudi z osebnega vidika
 • Okolje, kjer vlagamo v dobro počutje in razvoj kariere zaposlenih
 • Pomagamo pri odkritju poslanstva novih sodelavcev, želimo, da se razvijajo v skladu s svojimi potenciali
 • Mentorstvo in usmerjanje s strani naših izkušenih sodelavcev (podpora, nasveti in povratne informacije)

Prosta delovna mesta 

Trenutno imamo razpisanih več delovnih mest:

 1. Začetnik v reviziji:   Začetnik v reviziji (m/ž) (ey.com)
 2. Davčni svetovalec začetnik: Davčni svetovalec začetnik (m/ž) (ey.com)
 3. Računovodski svetovalec začetnik: Računovodski svetovalec začetnik (m/ž) (ey.com)
 4. Svetovalec začetnik v oddelku za podnebne spremembe in trajnost: Svetovalec začetnik v oddelku za podnebne spremembe in trajnost (m/ž) (ey.com)
 5. Svetovalec začetnik v oddelku za forenziko in integriteto poslovanja: Svetovalec začetnik v oddelku za forenziko in integriteto poslovanja (m/ž) (ey.com)
 6. Svetovalec začetnik v oddelku strateških in transakcijskih storitev: Svetovalec začetnik v oddelku strateških in transakcijskih storitev (m/ž) (ey.com)
 7. Svetovalec začetnik za osebne davke in kadrovsko svetovanje: Svetovalec začetnik za osebne davke in kadrovsko svetovanje (m/ž) (ey.com)
 8. Začetnik v IT reviziji: Začetnik v IT reviziji (m/ž) (ey.com)
 9. Pravni svetovalec začetnik: Pravni svetovalec začetnik (m/ž) (ey.com)
 10. EY Parthenon Junior Consultant: EY Parthenon Junior Consultant

Stopite v kontakt

Spletna stran: https://www.ey.com/sl_si
E-mail: talent@si.ey.com
Kontaktna oseba: Sandra Antolović Vaught

Mnenje aktualnih sodelavcev

»Moja najbolj pomembna vrednota na delovnemu mestu je timsko delo. Da sem del EY ekipe, ki si med seboj z veseljem pomagamo in si delimo znanje.«

 • Klavdija, revizija 

»Na prvi dan zaposlitve v EY sem dobil mentorja, na katerega se lahko kadarkoli obrnem z vprašanji glede profesionalnega in osebnega razvoja.«

 • Martin, računovodsko svetovanje

»Pri oblikovanju kariere davčnega svetovalca moramo biti potrpežljivi do sebe in se zavedati, da se veliko stvari ne da osvojiti čez noč. V EY se krivulja učenja nikoli ne ustavi. Izkušeni sodelavci poskrbijo, da se znanje preda na začetnikom prijazen način.«

 • Rok, davčno svetovanje

Bodi prvi obveščen o prostih delih.

Prijavi se na novice!
Povežimo se!