fbpx

Adacta

Smo vodilni mednarodni ponudnik lastne programske opreme za zavarovalniško industrijo, naš cilj je pomagati zavarovalnicam, da s tehnologijo dosežejo svoj potencial. Ustanovljeni leta 1989, že desetletja pomagamo zavarovalnicam povečati svoje digitalne zmogljivosti in dobiček. Naše podjetje zaposluje več kot 350 talentov na svojem področju, v šestih podružnicah po Evropi.

Zavarovalnice s pomočjo naše platforme sklepajo tudi police za rakete in hišne ljubljenčke.

Kaj pričakujete od novih sodelavcev?

– Iščemo predvsem sodelavce, ki stremijo k osebnostni rasti in si želijo napredovati ter na ta način izraziti čim več svojega potenciala.
– Iščemo sodelavce, ki se navdušujejo nad novim tehnologijam, idejam, inovacijam. Nekoga, ki si upa hoditi po robu in mu nove stvari predstavljajo izziv.
– Pričakujemo timsko naravnane sodelavce, ki znajo izkazati podporo drugim in cenijo podporo celotne ekipe.

Kaj ponujate novim sodelavcem?

Kot delodajalec zaposlenim omogočamo celo paleto prednosti. Posebno pozornost namenjamo tudi prenosu znanj med sodelavci. Ekipe sestavljamo s premišljeno kombinacijo izkušenih ekspertov in tistih, ki šele vstopajo v svet tehnologije. Izobraževanja so nam zelo pomembna, saj so del kariernega načrta vsakega zaposlenega. Zaposleni se imajo pri nas možnost učiti jezike, udeležujejo se delavnic, konferenc doma in v tujini.

Naše podjetje je osredotočeno na medsebojno sodelovanje, uvajanje novih tehnologij, nenehno rast timov in posameznikov.  Moderno, sproščeno in izzivov polno delovno okolje omogoča našim zaposlenim, da dosegajo odlične rezultate. Nenehno širimo ekipe in postajamo vedno boljši.

Prepričani smo, da so dobri odnosi in posluh za zaposlene najpomembnejši faktor za uspeh podjetje.

Prosta delovna mesta

– Projektni vodja
– Poslovni analitik
– Tester programske opreme
– Konfigurator produktov
– Razvijalec programske opreme

Stopite v kontakt

Spletna stran: www.adacta-fintech.com/careers

E-mail: hr.slo@adacta-fintech.com

Bodi prvi obveščen o prostih delih.

Prijavi se na novice!
Povežimo se!