fbpx

Adacta

Smo vodilni mednarodni ponudnik lastne programske opreme za zavarovalniško industrijo, naš cilj je pomagati zavarovalnicam, da s tehnologijo dosežejo svoj potencial. Ustanovljeni leta 1989, že desetletja pomagamo zavarovalnicam povečati svoje digitalne zmogljivosti in dobiček. Naše podjetje zaposluje več kot 350 talentov na svojem področju, v šestih podružnicah po Evropi.

Zavarovalnice s pomočjo naše platforme sklepajo tudi police za rakete in hišne ljubljenčke.

Kaj pričakujete od novih sodelavcev?

Iščemo sodelavce s strastjo do zavarovalništva ali tehnologije in željo po učenju novih spretnosti z uporabo najboljših praks in sodobnih orodij v mednarodnem okolju. Iščemo nekoga, ki si upa postavljati nove meje in mu novitete ne predstavljajo le izziv, ampak tudi dogodivščino. Pričakujemo timsko naravnane strokovnjake, ki znajo izkazati podporo drugim in cenijo podporo celotne ekipe.

Kaj ponujate novim sodelavcem?

Ponujamo sodobno in agilno okolje, kjer sta cenjena ustvarjalnost in sveže ideje. Drug drugega spodbujamo k sodelovanju in izmenjavi idej ter krepimo vezi med zaposlenimi z raznimi internimi iniciativami. Ponujamo tudi možnost fleksibilnega in hibridnega dela, v naših pisarnah pa so dobrodošli tako kužki, kot tudi knjižni molji!

Prosta delovna mesta

https://www.adacta-fintech.com/careers#job-1529298

Stopite v kontakt

Spletna stran: www.adacta-fintech.com/careers 

Sara Pavlović Milijašević, Talent Acquisition Manager

Email: sara.pavlovic.milijasevic@adacta-fintech.com 

Telefon: +386 41 496 863

Izkušnje aktualnih sodelavcev

»V Adacti mi je zelo všeč, saj opravljam zelo raznoliko in zanimivo delo. To mi je omogočilo odličen začetek kariere in menim, da je Adacta zelo dobro podjetje za rast in učenje.« Matic, Junior Software Developer

»Kot zelo ustvarjalen človek imam rada izziv, ki mi ga predstavlja delo v Adacti. Moje ideje, iniciative in programi za interna druženja ter izboljšavo komunikacije pripomorejo k bolj složnemu podjetju in nasmejanim zaposlenim.« Inga, Internal Communications Coordinator

 

Bodi prvi obveščen o prostih delih.

Prijavi se na novice!
Povežimo se!