fbpx

Odkrij svet bančništva

Jesenska bančna šola Nove KBM

KDAJ

21.09.2021

KJE

EF UL

Si se kdaj spraševal kako deluje banka? S kakšnimi izzivi se vsakodnevno soočajo? Kakšne kompetence in znanja potrebujem za kariero v bančništvu? 

Stopi stopničko bližje do sanjske kariere in se nam pridruži na jesenski bančni šoli, ki jo organiziramo skupaj z Novo KBM.

KDAJ? 21. – 24. september 2021

KJE? Ekonomska fakulteta Univerze v Ljubljani, učilnica št. P-217.

Tekom 4-dnevnega dogodka boš lahko prisluhnil odličnim predavanjem zaposlenih banke in profesorjev Ekonomske fakultete v Ljubljani, spoznal nekatere zaposlene banke ter se preizkusil v skupinskem reševanju izzivov.

Jesenska bančna šola je odlična priložnost za nadgradnjo tvojega obstoječega znanja in krepitev mehkih veščin – predvsem skupinskega dela in mreženja, tako s študenti drugih študijskih smeri, kot tudi z zaposlenimi banke. 

Z udeležbo na bančni šoli boš prejel potrdilo o udeležbi potrjeno s strani Nove KBM in Ekonomske fakultete.

Program

Osrednje teme bančne šole:

  • Evropske banke po pandemiji ter nekateri izzivi povezani s podnebnimi/okoljskimi tveganji
  • Upravljanje tveganj fizične in informacijske varnosti ter odziv na incidente v banki
  • Spodbujanje inovativne kulture
  • Upravljanje procesov in robotizacija v bančništvu
  • Preprečevanje prevar

Delavnice za krepitev mehkih veščin:

  • Simulacija Bafa Bafa
  • “Design Thinking”
  • Javno nastopanje in učinkovite predstavitve

Pridobljeno znanje boš preizkusil tudi v praksi pri reševanju skupinskega bančnega izziva. Za raziskavo in iskanje rešitve bo na voljo en dan. Tekom reševanja izzivov bodo za pomoč in odgovore na vaša vprašanja na voljo predstavniki banke in profesorji Ekonomske fakultete. Zadnji, četrti dan, bo v okviru zaključnega dogodka, čas za predstavitev rešitev izzivov predstavnikom uprave Nove KBM in ostalim udeležencem. 

Več o partnerju dogodka

Prijavnica

Udeležba na dogodku je brezplačna.

Število prijav na dogodek je omejeno na 20 udeležencev, zaradi zagotavljanja ustreznih ukrepov, povezanih s preprečevanjem širjenja okužbe z virusom SARS-CoV-2. V primeru večjega števila prijav bo izvedena selekcija na podlagi motivacijskega pisma. Prednostno bodo sprejeti študenti višjih letnikov.

Obveščamo vas, da je od 23. 8. 2021 dalje, skladno s trenutno veljavno Uredbo in Odlokom, prisotnost v prostorih Univerze v Ljubljani Ekonomske fakultete mogoča zgolj in samo pod pogojem prebolevnosti, cepljenosti ali testiranja (pogoj PCT), kar se dokazuje z dokazili določenimi v odloku. Z vstopom v prostore Ekonomske fakultete potrjujete, da pogoj izpolnjujete. Vljudno vas prosimo, da imate ob vstopu v Ekonomsko fakulteto potrebna dokazila pri sebi. Obenem vas prijazno opominjamo, da je nošenje zaščitnih mask v prostorih fakultete še vedno obvezno.

Pomembne informacije o registraciji

PRIJAVI SE

Ostani v stiku s fakulteto tudi po študiju.

Pridruži se Alumni EF.
Povežimo se!