fbpx

Iskraemeco

Iskraemeco je med vodilnimi in tehnološko najnaprednejšimi mednarodnimi ponudniki zanesljivih, inovativnih in prilagodljivih rešitev na področju upravljanja z energijo in vodo.

Naše poslovne odločitve temeljijo na brezhibnem portfelju rešitev in strastnem odnosu do trajnostnega razvoja. Prizadevamo si za spremembo energetske in vodne industrije, širimo prisotnost na trgih širom sveta in vedno stremimo v prihodnost. Naše ponudbe so prilagojene reševanju bistvenih izzivov, s katerimi se srečujejo naše stranke. Od strokovnega znanja o internetu stvari (IoT) do digitalizacije prenosa podatkov, Iskraemeco skrbi za celovite energetske rešitve na vseh področjih. 

Kaj pričakujete od novih sodelavcev?

Pričakujemo, da novi sodelavci bodo samoiniciativni, kar pomeni, da bodo sposobni prevzeti odgovornost za svoje naloge in iskati rešitve neodvisno. Produktivnost je ključna, saj pričakujemo, da bodo novi člani ekipe učinkovito izpolnjevali svoje delovne obveznosti in dosegali cilje. Poleg tega je pomembna naravnanost na timsko delo, saj bomo cenili sposobnost sodelovanja in prispevanja k skupnemu uspehu ekipe.

Kaj ponujate novim sodelavcem?

Delo v visoko tehnološkem podjetju prinaša možnost sodelovanja z najnovejšimi tehnologijami in inovacijami, kar omogoča pridobivanje dragocene strokovne izkušnje. Naši novi sodelavci bodo deležni mentorstva strokovnjakov na svojem področju, kar bo dodatno prispevalo k njihovemu strokovnemu razvoju. Poleg tega zagotavljamo prijetno delovno okolje in ustrezno plačilo, ki sta ključna za zadovoljstvo in motivacijo naših zaposlenih.

Prosta delovna mesta

Iščemo kandidate za študentsko delo ali redno zaposlitev na področju:

  • Inženiringa proizvodnje
  • Kontrolinga
  • Trajnostnega razvoja

Stopite v kontakt

E-mail: kariera@iskraemeco.com

Izkušnja aktualnih sodelavcev

Ko sem prvič stopila v stik s podjetjem na kariernem sejmu na fakulteti, nisem mogla predvideti, kako pomembna bo ta odločitev postala zame. Začela sem kot študentka, ki si je želela pridobiti nekaj izkušenj v svojem strokovnem področju, vendar se nisem zavedala, da bo to vodilo v tako pomembno izkušnjo. Moje delo kot študentka se je razvilo v redno zaposlitev zaradi uspešnega sodelovanja in prizadevanja za doseganje ciljev podjetja. V tem procesu sem pridobila dragocene izkušnje, znanja in veščine, ki so mi odprle vrata za nadaljnjo rast in napredovanje v karieri.

Bodi prvi obveščen o prostih delih.

Prijavi se na novice!
Povežimo se!