fbpx

Huda izkušnja s Skupino Triglav

KDAJ

01.10.2024

KJE

Triglav Lab in Ekonomska fakulteta

O dogodku

Kdaj? 1. do 4. oktober 2024

Kje? Triglav Lab in Ekonomska fakulteta

Skupina Triglav v sodelovanju s Kariernim centrom Ekonomske fakultete vabimo študente, da se preizkusijo v oblikovanju delovnega mesta prihodnosti. Iščemo inovativne in kreativne mlade, ki bodo s pomočjo orodij umetne inteligence preoblikovali nekatera naša tipična delovna mesta v zavarovalništvu.

Kako bo izziv potekal?

Kako bi lahko s pomočjo novih tehnologij kot so orodja umetne inteligence kreirali delovno mesto prihodnosti in snovali inovativne rešitve?

Kako lahko umetna inteligenca spremeni delovni dan zaposlenega v zavarovalnici? Razmislite, kako lahko AI optimizira delovne procese, zmanjša časovne izgube in poveča učinkovitost na tipičnih delovnih mestih kot so – cenilec škod, zavarovalni zastopnik, aktuar in direktor.

Pri reševanju izziva vam bodo v pomoč strokovni mentorji Skupine Triglav in profesorji EF UL.

Kam te sodelovanje na izzivu lahko pripelje?

S sodelovanjem v tem izzivu ne boste le razširili svojega znanja in veščin, ampak boste imeli tudi priložnost sodelovati z vrhunskimi strokovnjaki in mentorji s področja zavarovalništva, umetne inteligence in naprednih tehnologij. Pridobite dragocene izkušnje, ki vam bodo koristile v vaši nadaljnji karierni poti. Čakajo vas praktične nagrade, najboljša skupina pa prejme tudi denarno nagrado – izplačilo 1000 EUR neto*!

Za študente Ekonomske fakultete: na koncu dobite tudi cerfitikat, ki ga lahko uporabite pri predmetu Razvoj poslovnih spretnosti.

*ob izplačilu denarne nagrade v  višini 1.333,33 EUR bruto bo v skladu z Zakonom o dohodnini izplačevalec obračunal in plačal akontacijo dohodnine po predpisani davčni stopnji 25%. Prejemniki nagrade bodo na osebni bančni račun prejeli sorazmerni del neto vrednosti nagrade v višini 1.000,00 EUR. Izplačana nagrada se všteva v letni izračun dohodnine prejemnika nagrade.

Partner dogodka

Prijava

Udeležba je brezplačna.

    PRIJAVNICA


    Strinjam se s splošnimi pogoji in pogoji varovanja osebnih podatkov.

    Bodi prvi obveščen o prostih delih.

    Prijavi se na novice!
    Povežimo se!