fbpx

Henkel

Že več kot 145 let si v Henklu prizadevamo preoblikovati in izboljšati življenja z lansiranjem vodilnih inovativnih in trajnostnih blagovnih znamk in tehnologij, ki vključujejo blago široke potrošnje z znanimi izdelki za nego las, detergenti za perilo, mehčalci in lepila, tesnila in funkcionalni premazi, npr. Diadermine, Gliss, Syoss, Fa, Nature Box, Schwarzkopf, Persil, Perwoll, Bref, Ceresit, Pritt, Loctite in mnogi drugi. Našo raznoliko ekipo sestavlja več kot 50.000 zaposlenih po vsem svetu, zato slogan: Pionirji v srcu za dobrobit generacij izraža tisto, kar nas združuje. Henkel je eno najpomembnejših slovenskih industrijskih podjetij s sedežem v Mariboru in zaposluje več kot 670 zaposlenih, pri čemer Henkel Maribor d.o.o. deluje v okviru poslovne enote Consumer Brands, Henkel Slovenija d.o.o. se ukvarja s prodajo in trženjem izdelkov široke potrošnje vseh poslovnih enot.

Kaj pričakujete od novih sodelavcev?

Od novih sodelavcev pričakujemo voljo in željo po delu, napredku in razvoju. Cenimo proaktiven odnos do dela, odlične komunikacijske in organizacijske sposobnosti ter timsko delo.

Kaj ponujate novim sodelavcem?

V Henklu delujemo v dobro prihodnjih generacij, naši zaposleni pa stremijo k spremembam, da bi se nenehno izboljševali, tako kot podjetniki, ki se nenehno izboljšujejo, prinašajo sveže ideje, izvajajo digitalno preobrazbo ter preoblikujejo trge, izdelke in storitve. Usmerjeni smo v profesionalni in osebni razvoj skozi sodelovanje z globalno ekipo, v kateri zaposleni prihajajo iz različnih okolij in imajo različne izkušnje, veščine, znanja in pristope k ustvarjanju. Poleg številnih priložnosti za učenje, izmenjavo idej in usmeritev ter pridobivanje raznolikih in mednarodnih izkušenj nudimo tudi dodatna izobraževanja, prilagodljiv delovni čas, delo od doma, plačano malico ter delo na inovativnih projektih in uporabo sodobnih tehnologij.

Stopite v kontakt

Dijana Širjan

dijana.d.sirjan@henkel.com

Mnenja aktualnih sodelavcev

Svojo kariero v podjetju Henkel sem začela že kot študentka. Pod odličnim mentorstvom sem zelo hitro strokovno napredovala. Prednosti dela pri Henklu nedvomno vključujejo izjemen timski duh, raznolikost in neskončne možnosti pridobivanja izkušenj v različnih službah in celo trgih, glede na Henklovo globalno prisotnost. Vsakemu ambicioznemu študentu bi Henkel priporočila kot prvo delovno izkušnjo, prav zaradi možnosti napredovanja, ki jih ponuja, pa tudi zaradi odlične organizacije delovnih procesov, ki omogočajo jasen pregled in poglobljeno razumevanje poslovanja. Poleg tega je Henkel idealna izbira zaradi zelo izkušenih sodelavcev, od katerih se vedno lahko naučimo še več! – Anja Uranjek, Sr Spec Brand Management ACC HR/BH/SLO

Bodi prvi obveščen o prostih delih.

Prijavi se na novice!
Povežimo se!