fbpx

GEN-I

Skupina GEN-I je ena najhitreje rastočih in inovativnih družb na evropskem energetskem trgu, ki svojim partnerjem ponuja najbolj napredne storitve na področju trgovanja, prodaje in odkupa energentov. Sledimo viziji brezogljične družbe in načrtujemo prihodnost z učinkovito rabo obnovljivih virov energije in prilagodljivim odjemom. Verjamemo, da do nje vodijo digitalizacija in napredne tehnologije, zato smo usmerjeni k razvoju inovativnih rešitev za trajnostni način življenja. Kot eden vodilnih predstavnikov energetske industrije se zavedamo tudi družbene odgovornosti. Svoje poslanstvo udejanjamo z uporabo najnaprednejših modelov za obdelovanje velikih količin podatkov, ki nam omogočajo učinkovito implementacijo zelenih tehnologij.

Ker velike spremembe zahtevajo najboljše, iščemo okrepitve z najboljšimi.

Kaj pričakujete od novih sodelavcev?

Prepričani smo, da so talenti prihodnosti izrazito značajsko in osebnostno odprti, željni medsebojnega sodelovanja in povezovanja znotraj številnih projektov ter področji ter sposobni hitrega prilagajanja dinamičnim razmeram organizacijskih struktur. Aktivno se promoviramo kot podjetje, kjer ni dovolj samo delo in osebnostna rast, pomemben je učinek, ki ga pustiš na širši družbi. V Skupini GEN-I ves čas v svoje vrste vabimo sodelavce s področja naravoslovnih, ekonomskih in humanističnih ved. Z vrhunsko ekipo strokovnjakov različnih disciplin želimo postati pionir zelene revolucije v Sloveniji in širše.

Postani del našega vsakdana in spoznaj naše prednosti >>>

Kaj ponujate novim sodelavcem?

 

Prosta delovna mesta

Pogumne traderje – sodelavce, ki jih zanima trgovanje z energenti. Prave izzive zate imamo, če želiš delati sledeče:
– trgovati na evropskih trgih z električno energijo, plinom, emisijami in drugimi energenti,
– spremljati globalne novice in trge, pripravljati fundamentalno in tehnično analizo,
– oblikovati trgovalne strategije in jih izvajati.

Nadobudne analitike – sodelavce, ki jih zanima poslovna analitika ali tržna analitika. Prave izzive zate imamo, če si želiš odgovoriti na vprašanje in vsebine:
– sodelovanja pri razvoju kvantitativnih trgovalnih strategij in algoritmov na področju energetskih trgov,
– razvoja okolja za testiranje kvantitativnih trgovalnih strategij,
– razvoja orodij za podporo pri odločanju na področju trgovanja,
– implementacije metod strojnega učenja in umetne inteligence v procese trgovanja,

Vabljeni, da izkažete svoj interes in motivacijo za delo preko obrazca >>>

International students: We are happy to welcome international students into our team, in case the job doesn’t require dealing with documents or partners in Slovenian. Such positions are in the departments of analytics, business intelligence, trading, etc… Contact us for more information in regards to the selection process of our international colleagues.

Stopite v kontakt

Spletna stran:

Prosta delovna mesta >>>
Vsakdanjik na GEN-I >>>

E-mail: zaposlitev@gen-i.si

Bodi prvi obveščen o prostih delih.

Prijavi se na novice!
Povežimo se!