fbpx

GEN-I

Energetika je na pragu velikih sprememb: razpršeni obnovljivi energetski viri, elektromobilnost, nove tehnologije, digitalizacija, trajnostne rešitve, čista in decentralizirana energija za vsakogar. Z odločnimi in samozavestnimi koraki v skupini GEN-I stopamo na pot zelene transformacije in spodbujamo posameznika, da pripomore k boljši, bolj zeleni prihodnosti. Z ekipo strokovnjakov raznovrstnih področij razvijamo rešitve, ki bodo omogočile čisto energijo in razogljičenje posameznika in podjetij. Že vse od svoje ustanovitve se uvrščamo med najbolj inovativne in hitro rastoče akterje, ne le na slovenskem ampak tudi na evropskem energetskem trgu. Z enakim zagonom in še večjo motivacijo želimo spremeniti svet na bolje.

Ker velike spremembe zahtevajo najboljše, iščemo okrepitve z najboljšimi.

Kaj pričakujete od novih sodelavcev?

Za doseganje vrhunskih rezultatov, dajemo poudarek timskemu delu in povezovanju med službami. Gradimo uspešne time, ki se učinkovito povezujejo, skupaj kreativno razmišljajo, se dopolnjujejo in stremijo k zeleni viziji GEN-I.

Zavedamo se, da leži ključ za doseganje naše brezogljične vizije v sodelavkah in sodelavcih, zato prek vodenja z zgledom širimo zeleno preobrazbo na vsa področja svojega delovanja. Delo in osebnostna rast zaposlenih sta pri nas osnova, na kateri gradimo širše učinke – pozitivne spremembe v družbi in temelje za digitalno prihodnost.

Kaj ponujate novim sodelavcem?

 

Prosta delovna mesta

Trgovanje je eden izmed stebrov GEN-I, prisotni smo v 22 državah, trenutno obvladujemo še 16 hčerinskih družb, kar nas uvršča med vodilna podjetja v elektroenergetski panogi. Trgovanje je močno prepleteno z napredno analitiko in inovativnimi analitičnimi orodji, ki jih vseskozi razvijamo in nadgrajujemo. Delo trgovalcev je dinamično, zanimivo, polno izzivov in podkovano z realnimi cilji in rezultati. Uspešno trgovanje nam omogoča predvsem odgovoren in profesionalen pristop, ki temelji na znanju in poglobljenem razumevanju energetskega trga, zaradi česar se uvrščamo med najzanesljivejše in najbolj prodorne trgovce v Sloveniji in širše.

3 zanimiva dejstva o delu trgovca v GEN-I:

  • Verjetnost, statistika in teorija iger predstavljajo pomemben del vrednotenja trgovalnih strategij.
  • Moto naših trgovcev je: »Edina gotova stvar je verjetnost.«
  • Trg je vse bolj povezan in globalen in na cene vplivajo geopolitične, ekonomske in vremenske spremenljivke, ki jih naši trgovci s pomočjo analitikov dnevno spremljajo.

Če te zanima, kako izgleda vsakdanjik našega trgovca Marka, klikni tukaj!

Analitiki:

Analitika predstavlja hrbtenico podjetja GEN-I, saj je že nekaj časa jasno, da se v podatkih skriva vrednost, ki jim omogoča boljše odločanje. Analitiki znajo podatek pretvoriti v informacijo, ki lahko preraste v odločitev in ukrep.

3 zanimiva dejstva o delu analitika v GEN-I:

  • Razvili so model določanja pretoka vodostajev preko satelitskih slik, za lažje načrtovanje odkupa energentov pred vsako zimo naredijo analizo, ki pokaže ali bo pozimi v Evropi dovolj plina, z zunanjimi partnerji pa sodelujejo pri razvoju elektro-energetskega sistema Slovenije do leta 2050.
  • Naši analitiki razvijajo rešitve, ki prispevajo k izboljšavam tako internih kot eksternih projektov.
  • Pri svojem delu uporabljajo najsodobnejše tehnologije – Phyton, SQL, GIT, AWS cloud, PBI, .NET.

Če te zanima, kako izgleda vsakdanjik našega analitika Aleša, klikni tukaj!

Vabljeni, da se prijavite v našo bazo kandidatov preko spletnega obrazca!

Stopite v kontakt

Spletna stran:

Prosta delovna mesta >>>
Vsakdanjik na GEN-I >>>

E-mail: zaposlitev@gen-i.si

Bodi prvi obveščen o prostih delih.

Prijavi se na novice!
Povežimo se!