fbpx

GEN-I

O PODJETJU

Skupina GEN-I je ena najhitreje rastočih in inovativnih družb na evropskem energetskem trgu. Glavne dejavnosti so mednarodno trgovanje z električno energijo in zemeljskim plinom, njun odkup od proizvajalcev in prodaja obeh energentov končnim odjemalcem. Kot prvi dobavitelji energije v regiji omogočamo tudi celovito storitev za energetsko samooskrbo z izgradnjo mikro sončnih elektrarn na ključ. To v zadnjem obdobju dopolnjujemo z razvojem rešitev na področju e-mobilnosti in pametnega omrežja.

KAJ PRIČAKUJETE OD NOVIH SODELAVCEV?

Prepričani smo, da so talenti prihodnosti izrazito značajsko in osebnostno odprti, željni medsebojnega sodelovanja in povezovanja znotraj številnih projektov ter področij ter sposobni hitrega prilagajanja dinamičnim razmeram organizacijskih struktur. V svoje vrste vabimo kandidate, ki imajo željo in motivacijo po stalnem razvoju in rasti, so proaktivni, dinamični in radi prevzemajo odgovornost.

KAJ PONUJATE NOVIM SODELAVCEM?

Novim sodelavcem ponujamo strokovni in osebni razvoj, podprt z izobraževanji in mentorskimi programi, možnost testiranja novih zelenih tehnologij, soustvarjanje zelene energetske transformacije s prodorno in zavzeto ekipo, neomejene količine kave in sadja na delovnem mestu, možnost hibridnega dela, članstvo v aktivnem športnem društvu z 20 različnimi sekcijami, ki ponuja druženje z več kot 450 aktivnimi člani in delo v inovativnem energetskem podjetju in dinamičnem mednarodnem okolju.

PROSTA DELOVNA MESTA

Trenutno iščemo sodelavce na področju analitike, trgovanja z energenti, upravljanja s poslovnimi odnosi in pogodbami, korporativnega komuniciranja, prodaje in nabave.

Več dostopno tudi na tej povezavi: https://gen-i.si/o-gen-i/zaposlitev/prosta-delovna-mesta/

KONTAKT

zaposlitev@gen-i.si

Bodi prvi obveščen o prostih delih.

Prijavi se na novice!
Povežimo se!