fbpx

Coca-Cola HBC Slovenija

Družba Coca-Cola HBC Slovenija je članica Skupine Coca-Cola HBC, ki vključuje 28 držav in oskrbuje 615 milijonov potrošnikov. Smo glavni distributer izdelkov podjetja The Coca-Cola Company in smo v Sloveniji prisotni od leta 1968.

Pijače družbe The Coca-Cola Company prodajamo in distribuiramo ekskluzivno v Sloveniji. Pri prodaji svojih izdelkov sodelujemo tudi z drugimi družbami za pijače, kot so Monster Energy, Edrington, Brown-Forman in Campari. Ustvarjamo vrednost za vse naše deležnike s podporo socialno-ekonomskega razvoja družbe, v kateri delujemo, in verjamemo, da je izgradnja pozitivnih vplivov na okolje bistvena za našo prihodnjo rast.

Naš portfelj je eden najmočnejših, najširših in najprilagodljivejših v industriji pijač, ki ponuja vodilne blagovne znamke gaziranih pijač, sokov, vod, športnih, energetskih in rastlinskih pijač, pripravljenih čajev, kav, penečih in vrhunskih žganih pijač.

Misija trajnostnega razvoja za leto 2020 (Mission 2025), naša strategija Okolje, sociala in upravljanje (ESG) je poslovni imperativ ter sestavni del našega odločanja in ciljev. Coca-Cola HBC je po indeksu trajnostnega razvoja Dow Jones uvrščena med najbolj trajnostne evropske družbe za proizvodnjo pijač in se uvršča med najboljše tudi po drugih merilih ESG, kot so ocena CDP na področju podnebja in vode, MSCI ESG in FTSE4Good.

S svojimi 92 zaposlenimi spodbujamo odprto in vključujoče delovno okolje. Delimo strast do služenja kupcem in skupnostim ter do ustvarjanja pozitivnejših vplivov na okolje.

Prosta delovna mesta

Business Developer 

Program Coke Summership

Stopite v kontakt

Spletna stran

E-mail: adriacareers@cchellenic.com

 

Bodi prvi obveščen o prostih delih.

Prijavi se na novice!
Povežimo se!