fbpx

Coca-Cola HBC Slovenija

Družba Coca-Cola HBC Slovenija je članica Skupine Coca-Cola HBC, ki vključuje 29 držav in oskrbuje 715 milijonov potrošnikov. Smo glavni distributer izdelkov podjetja The Coca-Cola Company in smo v Sloveniji prisotni od leta 1968.Pijače družbe The Coca-Cola Company prodajamo in distribuiramo ekskluzivno v Sloveniji. Pri prodaji svojih izdelkov sodelujemo tudi z drugimi družbami za pijače, kot so Monster Energy, Edrington, Brown-Forman in Campari. Ustvarjamo vrednost za vse naše deležnike s podporo socialno-ekonomskega razvoja družbe, v kateri delujemo, in verjamemo, da je izgradnja pozitivnih vplivov na okolje bistvena za našo prihodnjo rast. Naš portfelj je eden najmočnejših, najširših in najprilagodljivejših v industriji pijač, ki ponuja vodilne blagovne znamke gaziranih pijač, sokov, vod, športnih, energetskih in rastlinskih pijač, pripravljenih čajev, kav, penečih in vrhunskih žganih pijač.S svojimi 80+ zaposlenimi spodbujamo odprto in vključujoče delovno okolje. Delimo strast do služenja kupcem in skupnostim ter do ustvarjanja pozitivnejših vplivov na okolje.

Kaj pričakujete od novih sodelavcev?

Ko se pridružite družini Coca‑Cola HBC, postanete del trajnostnega podjetja ter pridobite priložnost prispevati k eni izmed najbolj priljubljenih in prepoznavnih blagovnih znamk ter priložnost za delo z bogatim portfeljem pijač.

Kaj ponujate novim sodelavcem?

Delovno okolje v družbi Coca‑Cola HBC je dinamično in polno izzivov, ponuja pa tudi pošten sistem nagrajevanja ter izjemne priložnosti za učenje. Spodbujamo vključujoče delovno okolje, spoštujemo različna mnenja ter po postopku izbire, kjer sledimo načelom enakopravnosti, vedno zaposlimo osebo, ki najbolje ustreza delovnemu mestu. Naše vodilo je za zaposlene zagotavljati okolje, kjer v svojem delu uživajo v enaki meri, kot potrošniki uživajo v naših izdelkih.

Prosta delovna mesta

Business Developer 

Program Coke Summership

Stopite v kontakt

Spletna stran

E-mail: adriacareers@cchellenic.com

 

 

Bodi prvi obveščen o prostih delih.

Prijavi se na novice!
Povežimo se!