fbpx

cargo-partner

cargo-partner je v Sloveniji prisoten od leta 1996 in je eden največjih logističnih ponudnikov v državi. Nudimo celotno paleto storitev, vključno z letalskimi, ladijskimi in cestnimi prevozi, carinskimi storitvami ter skladiščnimi in logističnimi rešitvami. Naš Logistični center se nahaja v neposredni bližini ljubljanskega letališča, ima 25.000 m2 površine, letos pa ga bomo razširili za dodatnih 14.100 m2. Kot dinamično in hitro rastoče podjetje v svojo sredino vabimo študente višjih letnikov in absolvente, ki si želijo dinamičnega dela v mladem timu in mednarodnem okolju. Če se identificirate z našimi osnovnimi vrednotami – We take it personally, Passion for excellence in Better than others – lepo vabljeni k prijavi!

Kaj ponujate novim sodelavcem?

  • Študentsko delo bomo ponudili zanesljivim in proaktivnim študentom ali absolventom, ki jim študijske obveznosti dopuščajo dovolj prostega časa, katerega želijo nameniti nabiranju izkušenj v mednarodno priznanem podjetju.
  • Delovno mesto na Brniku.
  • Delo v uveljavljenem mednarodnem podjetju.
  • Delo v mladem in inovativnem okolju.
  • Možnost dodatnih izobraževanj in kariernega ter osebnega razvoja.
  • Ostale ugodnosti: sodobno opremljeni poslovni prostori in visokotehnološko napredno skladišče, parkirna mesta za zaposlene, brezplačna uporaba fitnesa, ekipne športne aktivnosti, kotiček za sproščanje, sveže sadje, kava, čaji, voda, sokovi in prigrizki ter dodatno sofinanciranje pri nakupu in izbiri iz raznovrstne ponudbe iz avtomatov, oddelčni Team Buildingi, interna izobraževanja in prenos znanja med zaposlenimi, mentorski program in kontinuirana skrb za razvoj zaposlenih.

Stopite v kontakt

Spletna stran:

Prosta delovna mesta >>>

Kontaktni podatki >>>

E-mail: edisa.krupic@cargo-partner.com | tina.jarc@cargo-partner.com

 

 

 

Bodi prvi obveščen o prostih delih.

Prijavi se na novice!
Povežimo se!