fbpx

BE-terna

Podjetje BE-terna je eden vodilnih evropskih implementatorjev poslovnih programskih rešitev. Podjetjem nudijo rešitve, kot so ERP, CRM in Big Data Platforme, s čimer pomagajo svojim strankam ustvariti konkurenčno prednost na trgu. V podjetju je zaposlenih več kot 1.000 zaposlenih na 28 različnih lokacijah po Evropi. Od leta 2022 je podjetje del Telefonice Tech, kar mu omogoča dostop do globalnih trgov. Zaupajo mu mnoga priznana podjetja.

Kaj pričakujete od novih sodelavcev?

V svojo sredino si želimo sprejeti mlade in ambiciozne talente, ki so pripravljeni graditi svojo kariero v industriji, ki je mešanica IT in poslovanja. Pri mladih iščemo proaktivnost, naravnanost k reševanju izzivov in odprtost do stalnega učenja.

Kaj ponujate novim sodelavcem?

V BE-terni vsem novim sodelavcem nudimo strukturiran mentorski program in aktivno podporo mentorjev na začetku karierne poti. Učenje pa se ne zaključi tu – imamo namreč veliko internih delavnic, zagotavljamo opravljanje certifikatov in udeleževanje na konferencah. Delo poteka v mednarodnem okolju s fleksibilnim delavnikom in možnostjo dela od doma. Zaposlenim so na lokaciji na voljo kave, sokovi in sadje, če pa je potrebno skočiti ven na malico, si lahko izposodijo naše električne skuterje ali kolesa. Zaposleni so v BE-terni deležni številnih dogodkov in zabav, darilc ob različnih priložnostih ter masaž na delovnem mestu.

Stopite v kontakt

Če si nas želiš bolje spoznati in preveriti možnosti sodelovanja, nas kontaktiraj na career.adriatic@be-terna.com.

Mnenje aktualnih sodelavcev

»Svojo pot v BE-terni sem začela kot študentka in v vmesnem času dobila veliko priložnosti za osebnostno in profesionalno rast. Danes imam kot del mednarodne ekipe veliko možnosti sodelovanja na različnih projektih, veliko možnosti učenja in razvijanja na različnih podočjih. Poleg fleksibilnega delovnega časa, kombiniranja dela od doma in v pisarni, mi je pri delu pomembno, da je delovno okolje izjemno prijetno in sproščeno, za kar poskribijo tudi vsi dodatni interni dogodki in ostale aktivnosti«.

– Urša Snoj

»V preteklosti sem delala že v številnih podjetjih, pri čemer se mi zdi, da je ena od najpomembnejših stvari vzdušje v ekipi, iz katere se lahko učim in črpam navdih. Pri opravljanju dela, ki me veseli, mi je ključnega pomena, da se tudi razvijam. Pri podjetju BE-terna sem našla prav to – vzpodbudno okolje, kjer se počutim podprto in motivirano. Ne bi si mogla želeti boljšega prvega delodajalca«.

– Sara Berkopec

»Izpostavil bi tri kjučne zadeve, in sicer:

  1. Všeč mi je, da podjetje veliko pozornosti nameni dobremu počutju zaposlenih, da se čutim slišanega. 
  2. Imamo možnost dodatnega izobraževanja in napredovanja.
  3. Možnost dela od doma.«

– Blaž Dragman

Bodi prvi obveščen o prostih delih.

Prijavi se na novice!
Povežimo se!