fbpx

3P: Pripravljeni na podjetniško pot?

Morda razmišljate o lastni podjetniški poti? Bi radi uresničili svojo idejo ali hobi, pa ne veste, kako? Se sprašujete, ali je podjetniška pot prava za vas? Kako se tega lotevajo drugi? Ali pa bi le radi spoznali, kaj vse obsega podjetništvo? Potem ne zamudite že tradicionalnega dogodka 3P: Pripravljeni na podjetniško pot?, ki bo potekal v sredo, 24. novembra 2021, ob 16.00 na spletu.


3P ponuja odlično priložnost, da slišite iz prve roke različne podjetniške zgodbe, dileme in izzive z različnih vrst podjetništva (od start-upa, klasičnega podjetništva in samostojnega podjetnika oblikovalca) in spoznate podporna okolja, ki vam lahko pomagajo pri vstopu na podjetniško pot.

Z vami bodo:
Julia Kaja Hrovat, modna oblikovalka blagovne znamke JKH Identity, ki se ukvarja z izdelavo in prodajo ženskih modnih oblačil.
Miha Lavtar, direktor podjetja Optiweb, ki se ukvarja z izdelavo in optimizacijo spletnih strani in spletnih trgovin ter storitvami digitalnega marketinga.
Miha Rajh, direktor podjetja Pharsol, enega izmed glavnih dobaviteljev opreme za biotehnološka, farmacevtska in ostala podjetja.
Larisa Smrekar, direktorica podjetja Karbonoir, ki se ukvarja s proizvodnjo ročno izdelane naravne kozmetike, ki temelji na aktiviranem oglju.
Pogovor bo povezoval direktor Ljubljanskega univerzitetnega inkubatorja Jakob Gajšek.

V drugem delu se nam bodo predstavila podporna okolja; kje in kaj vse najdete na temo
podjetništva. Predstavili se vam bodo
Ljubljanski univerzitetni inkubator,
ABC pospeševalnik in
Tehnološki park Ljubljana.
Ob zaključku dogodka vam bomo predstavili še Podjetniško potko: Vse za BDP (Bodoče Dobre
Podjetnike), v okviru katere boste našli vsebine za pridobivanje osnovnih podjetniških znanj in
veščin.

PRIJAVA PREKO POPR-A>>

Ostani v stiku s fakulteto tudi po študiju.

Pridruži se Alumni EF.
Povežimo se!